Szovjet cirkálók

Több
8 éve 6 hónapja #26644 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Így működik ez a feladata sokat lő jó a lőtávja tehát minden adott a védő hajó szerepéhez.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #27124 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Nos, az egyik csatában PzPuma kolléga erősen megizzasztott a Csapajev-el az egyik ranked csatában. Gondoltam volt kipróbálom. Szépen adta több körön át, de erősen sérülékeny hajó, és ha fókuszt kap, akkor helló szia ennyi volt. A radar miatt viszont kurva hatékony :P lásd itt is :evil:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Több
8 éve 6 hónapja #27128 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Jaja, a Csapajevvel nagyon udvariasan köll játszani: előre kell engedni a többieket!

Több
8 éve 6 hónapja #27524 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Általában a cirkálókat női nemmel ruházzák fel, nos akkor a Chapajev egy karcsú és dögös alkatú, piszkosul hatékony, de annak tükrében törékeny kozák lány, akitől egyszerre rettegnek, de ha nyílt terepen kapják el, akkor csak pár dolog menteheti meg, példának okáért a karcsúsága, sajnos mozgékonynak nem neveznem, illetve az ellenfél játékosának célzási képessége. Így gyorsan behatárolható a vele való játék, valamint annak módszere, hogyan kapjunk el egy Csapajev játékost.

Ez a hajó szigetek mögött bujkál, és nagyon de nagyon rászorul a csapat játékra. Rankedben csatadöntő hajó, szó szerint. Viszont támogatás nélkül te lehetsz az első áldozat, mondjuk pozíció váltáskor. Ergo, ha van dd a közelben, jól jöhet a füst, illetve minden sziget, ami fedezéket adhat.
Eleinte érdemes rátapadni a cap kör közeli szigetre, onnan tolni a radart és a tűzcsapást az enemy dd-re, utána érdemes meghúzódni, és pokollá tenni az ellenséges csatahajók életét. Ajánlott felrakni a prémium radart, kreditért :), gyorsabban tölt újra. Hatékony akkor is, ha már elfogytak a dd-k, mivel 11,7km a radar működésének határa, és a füstben lapuló Kutuzov is értékes préda lehet.

Az első sorozat bukta, sajnos a végén nem volt támogatásom, persze az én segítségemért kiabáltak, mentem is, de mikor bent ragadtam egy sziget mögött- nem volt nehéz kisakkozni, az ellenfél csapatának -, már azt írták, a te bajod. Nos, a sok okostojás jött is utánam.... meg persze buktuk a csatát is.... :S

A második sorozat majdnem bukta, szerencsére az ellenséges csatahajók nem céloztak jól, illetve én is jól forogtam, na és a legfontosabb, az utolsó dd visszajött értem, és füsttel fedezett. Innentől kezdve ő meg én lehoztuk a kétszeres túlerő elleni csatát. Úgy, hogy mindketten egy-egy lövésesek lettünk volna... :blink:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99

Több
8 éve 6 hónapja #27526 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
A Kutuzovot valahogy sokkal jobban érzem, mint a Csapit... pedig elég hasonlóak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #27675 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Asszem itt kihoztam mindent a Csapibol(már amenyit én tudok)

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.