Szovjet cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja #25145 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Megesik az hogy nem sikerül olyankor valóban nagyon gyorsan elmerül én is lőttem már ki Yamatoval Dimitri egy salvobol, de még a zaoval is ment a dolog ezért írtam figyelmesen kell harcolni vele.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #25147 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Kzoli írta: Megesik az hogy nem sikerül olyankor valóban nagyon gyorsan elmerül én is lőttem már ki Yamatoval Dimitri egy salvobol, de még a zaoval is ment a dolog ezért írtam figyelmesen kell harcolni vele.

Ezzel nem lehet "figyelmesen" harcolni, ez egy szar.
5 csatát mentem vele, mind az öt bukó, mind az ötben 1 salvoból elsüllyesztettek (szögben álltam, 2-szer tök merőlegesen, 17 km-ről ). Még kikerülni sem tudod mert a kormánya a legszarabb, messziről világítasz, nem sebzel szinte semmit, mindezt 9,10-es hajók között. 1 óra alatt fél millió bukta, prémiummal. Szerzek annyi free xp-t, hogy átugorjam ezt a fostalicskát, aztán eladom.

Több
8 éve 7 hónapja #25149 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
K.va oroszok, már a saját hajójukat se képesek normálisra megcsinálni...? :evil: :silly: :lol:

Több
8 éve 7 hónapja #25150 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Imre777 írta:

Kzoli írta: Megesik az hogy nem sikerül olyankor valóban nagyon gyorsan elmerül én is lőttem már ki Yamatoval Dimitri egy salvobol, de még a zaoval is ment a dolog ezért írtam figyelmesen kell harcolni vele.

Ezzel nem lehet "figyelmesen" harcolni, ez egy szar.
5 csatát mentem vele, mind az öt bukó, mind az ötben 1 salvoból elsüllyesztettek (szögben álltam, 2-szer tök merőlegesen, 17 km-ről ). Még kikerülni sem tudod mert a kormánya a legszarabb, messziről világítasz, nem sebzel szinte semmit, mindezt 9,10-es hajók között. 1 óra alatt fél millió bukta, prémiummal. Szerzek annyi free xp-t, hogy átugorjam ezt a fostalicskát, aztán eladom.

Én tudtam menni a Csapival és jól megy A Dimitri is nagyon figyelni kell vele, jól és sokat lőni és forogni de folyamatosan. A héten már meg lesz a Moszkva de a Dimitri nem adom el. a Csapi nekem sem lett a szívem csücske de azért azt nem mondanám, hogy rossz hajó.

Több
8 éve 7 hónapja #25154 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Én a Dimitriről írtam, a Csapit én is szeretem.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25158 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
ezzel miért megy

a Csapival meg miért nem?
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.