Szovjet cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #25090 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Csapajev búcsú körei (megtartva, a legjobb 8as cirkáló) :

Jöhet a 9es :

Folytatás a USA cirkálóknál :) (ha már akció volt a felső tierben)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25130 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Hát nekem nem vért izzadok akor se megy

csak 44% a gyözelmi arányom vele a Hipperrel pl 57% volt a nagyon utált NO-val meg 60%.
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #25134 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Mivel a Csapi nehezebben fordul mint a hetes testvére ezért figyelni kell arra, hogy lehetőleg a lőtáv szélén kell tartani a támadott hajót, azért hogy legyen idő kimanőverezni a lövéseket. Elképesztően könnyen kap citadel ezért nagyon figyelmesen kell megválasztani azt a helyet ahol csatába megyünk vele, értem itt azt hogy legyen hely kifordulni úgy hogy a másik oldalról nem lőnek. Ki kell használni a gyors újra töltést, nem kell salvokat lőni akkor ha több ellenfél van lőtávon belül. Mindenkit lőni kell, hogy ne legyen ideje nyugodtan célozni. Én így játszottam vele és így játszom most a Dimitrivel is ja és a fordulás segítő mindkettőnél alap tartozék!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 7 hónapja #25141 Írta: Kzoli
Pénteken randevú lesz a Moszkvával és azt hiszem utána pihi következik ez a lesz negyedik tízes hajóm nemigen akarok több hajót fejleszteni mostanában inkább csak játszom a tízes hajókkal no meg a prém hajókkal de azokkal is csak azért legyen mit elverni a top tierben :)

Több
8 éve 7 hónapja #25143 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Kzoli írta: Mivel a Csapi nehezebben fordul mint a hetes testvére ezért figyelni kell arra, hogy lehetőleg a lőtáv szélén kell tartani a támadott hajót, azért hogy legyen idő kimanőverezni a lövéseket. Elképesztően könnyen kap citadel ezért nagyon figyelmesen kell megválasztani azt a helyet ahol csatába megyünk vele, értem itt azt hogy legyen hely kifordulni úgy hogy a másik oldalról nem lőnek. Ki kell használni a gyors újra töltést, nem kell salvokat lőni akkor ha több ellenfél van lőtávon belül. Mindenkit lőni kell, hogy ne legyen ideje nyugodtan célozni. Én így játszottam vele és így játszom most a Dimitrivel is ja és a fordulás segítő mindkettőnél alap tartozék!

Nemrég a Yamatoval úgy sikerült 19-20km-ről be takarnom egy Dimitrijt,hogy egyből alá merült. :) De tök szimpatikus volt a gazdája,nem szitkozódott,hanem még meg is dicsért.Ritka az ilyen játékos is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja #25144 Írta: Kzoli
Ez a csata azt hiszem nem rajtam veszett el!

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, James Onedin, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.