Reggel kiváncsi voltam az új japó rombolókra,elindítottam a frissítést majd a játékot.
Nekem a Kagero-val bezáródva mind megvolt a japó rombolókból és a Shimakaze ki volt fejlesztve,csak már kreditem nem volt rá.
Firssités után megmaradt 5-6 tier rombolóként főágon a Mutsuki+Fubuki, mellékágra rakta Minekaze+Hatshuharut.
Tier 7-8-ban főágon megkaptam a Akatsukit, 9-es Kagerot visszaminősítette 8-assá, illetve a Kagero tier 9-es helyére megkaptam a Yügumo-t.
Viszont a 7-8-as tier mellékágában nem kaptam meg a Shiratsuyu (tier7) (szerintem új kedvencem ez lesz) és a Akizukit (tier8).
Viszont este még csak kb 2,8-3 millió kreditem volt,frissités után lett 25,3 millióm (Shimakazet meg tudom már venni (
). Olyan mintha kaptam volna 22 millió kreditet,pedig a mellékág 7-8-as rombolója amit nem kaptam meg az olyan 6+9 millió kredit lehet,ez kb 15 milliót,gondolom a különbözet 6-7 millió kredit azoknak a hajóknak a fejlesztés kredit költsége. Ja és a fejlesztési fán a német részen megjelentek a német rombolók "Soon" felirattal...
Szóval lehet rombolózni ezerrel, én legalábbis egyre jobban szeretek...
Ja és megnéztem ezeket az összefűzött missziókat, érdekesnek tűnnek, 50-100 ezer krediteket vagy 5 zászlókat vagy kis szabad XP-t (pár száz) vagy kis dubloon (100-200 ?) adnak a részfeladatok.
Nem tűnnek rossznak...