Japán rombolók

Több
8 éve 1 napja #29378 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én nem szerettem a Hatsuharut, egyik indoka pont az álca volt. Nem volt meg a 5. sorból kapitányi képességekből az álca, így, mind a minekaze(?) mutsuki, mind a fubuki, kagerou előbb felspotolt, mint hogy lássam, hogy ki van ott. És ez csak a japán dd-k. Amcsiknál meg ugye +t8-asoknak is van álcacsökkentő modul, így azokkal is gondom volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29471 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Eddigi legjobb köröm a Shimakaze-val , a baj csak az volt, hogy a kedves csapatom 7 perc alatt kinyíratta magát és 6-2 arányban vezettek és sajnos minden capen volt cirkálójuk így esélyem sem volt foglalni, hát toltam a torpedókat ,2 cirkálót leszedtem és a végén gratulált az ellenfél is . Még jó lenne 4-5 ilyen kör és meg is lenne a torpedós küldi

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, leopardusz, llw99

Több
7 éve 11 hónapja #29488 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ki lett fejlesztve a Fubuki meg is vásároltam, és a Hatsuharu förmedvény el lett adva, utána idegrohamot kaptam, mert valszeg el sem kellett volna adnom. A kérdésem, most akkor, hogy is lesz a japó ág behozatal, minek kell bent lennie a kikötőben hogy jól járjak?
Megvallom őszintén rühellem a japó dd-ket, főleg ellenfélként, de az az új kis japó dd, ami egy törped ágyúnaszád lesz, na az kell nekem :evil:

Mindenesetre nem sok ilyen köröm volt a hatsu-val, utáltam... valszeg érezte is.

Több
7 éve 11 hónapja #29574 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nos, meg lett a Fubuki, gondoltam volt megyek vele pár kört, legyen benne xp, főleg ha jön a csere.
A lenti kép a második kör, eddig a Fubuki-t csak ellenfélként utáltam, most már látom miért. Teljesen alap hajó, kapitányi skillek nélkül, mert ugyi azok pirosak...

A következő kör, pedig mindennél meggyőzőbb volt :woohoo:

Az utolsó képsorozat csak azért emlékezetes, mert egy Moskva cirkálót a csata vége előtti utolsó másodpercben kaptam ki :evil: valszeg elfogyott a radar modulja.. pehh.. utána már időre ment a srác, csak nem jött össze :)

ui: sajna azért lettem pink, mert agyhalottat meg akartam menteni, de nem kellett neki a füst támogatás, majdnem lerammolták. Torpedókkal fedeztem, de természetesen a banánevő,jelzéstől függetlenül (írásban, pingel jeleztem a torpedókat), teljes hajóhosszal belefordult a torpedó sorozatba.... ennyi .... . Valszeg direkt tette, de nem értem miért....

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29630 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Reggel kiváncsi voltam az új japó rombolókra,elindítottam a frissítést majd a játékot.
Nekem a Kagero-val bezáródva mind megvolt a japó rombolókból és a Shimakaze ki volt fejlesztve,csak már kreditem nem volt rá.
Firssités után megmaradt 5-6 tier rombolóként főágon a Mutsuki+Fubuki, mellékágra rakta Minekaze+Hatshuharut.
Tier 7-8-ban főágon megkaptam a Akatsukit, 9-es Kagerot visszaminősítette 8-assá, illetve a Kagero tier 9-es helyére megkaptam a Yügumo-t.
Viszont a 7-8-as tier mellékágában nem kaptam meg a Shiratsuyu (tier7) (szerintem új kedvencem ez lesz) és a Akizukit (tier8).
Viszont este még csak kb 2,8-3 millió kreditem volt,frissités után lett 25,3 millióm (Shimakazet meg tudom már venni ( :whistle: ). Olyan mintha kaptam volna 22 millió kreditet,pedig a mellékág 7-8-as rombolója amit nem kaptam meg az olyan 6+9 millió kredit lehet,ez kb 15 milliót,gondolom a különbözet 6-7 millió kredit azoknak a hajóknak a fejlesztés kredit költsége. Ja és a fejlesztési fán a német részen megjelentek a német rombolók "Soon" felirattal... :woohoo:
Szóval lehet rombolózni ezerrel, én legalábbis egyre jobban szeretek... ;)
Ja és megnéztem ezeket az összefűzött missziókat, érdekesnek tűnnek, 50-100 ezer krediteket vagy 5 zászlókat vagy kis szabad XP-t (pár száz) vagy kis dubloon (100-200 ?) adnak a részfeladatok.
Nem tűnnek rossznak... :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja llw99 által.

Több
7 éve 11 hónapja #29649 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem tudom hogy mennyire bug a dolog (persze lehet én értelmeztem félre), de megfigyeltem, hogy minden átköltöztetett és új japán dd-re amit megkaptam vagy meg is volt megkaptam a prémium (goldos) camo-t, amit elvileg csak akkor kaphattam volna meg ha valamelyikre megvettem előtte. Szóval ajánlom mindenkinek rátenni a hajókra amég a WG le nem veszi.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Norbee82

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.