Japán rombolók

Több
8 éve 1 hónapja #27856 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Öhm, rémlett h van valahol olyan torpedó ujratöltés gyorsitó is :dry: Ez a biz. torpedo booster csak a Hatsun elérhető v máshol is kipróbálható?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27857 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Kagerón is van

Több
8 éve 1 hónapja #27961 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem a Kagerom megtáltosodott ezzel a torpedo boosterral. Jó, rankedban (ha megint IX-es hajó kell majd) kell a füst a BBk miatt, de randomban szerintem jobban megéri a booster.

Kicsit más játékstílus kell, de nem vészes, viszont nagyot dob a sebzésen.

Jót röhögtem egy baráti BB-n minap. Kezdődik a csata osztja az észt X-es BB-vel ki hova menjen ő hova megy mikor akar füstöt (egyedül voltam DD). Mondom neki nincs füst. Odaér ahová akart megint füstöt kér. Mondom neki nincs. Kérdezi: CD-n van? MONDOM NINCSEN!! :D 2 perc múlva elsüllyed és sírja a chaten, hogy a rohadt DD nem adott neki füstöt. Itt az egész csapat oltotta már, hogy nem ÉRTED? NINCS FÜSTJE a KAGERONAK :D

Persze a végén kiderült, hogy rank1-es volt a srác és hozzá volt szokva a füstöléshez :D

Több
8 éve 1 hónapja #27964 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Az szép XD

Nem lett volna egyszerűbb leírni, hogy a másik berendezés van a hajón? :D
Én nem merem felrakni fubukira, mert 5. soros álcám még nincs, ilt füsttel néha többre megyek, kivéve, mikor sonar/radar van aktiválva...

Remélem decemberig megérkezik a másik dd ág, akizukit jó lenne kipróbálni, de gondolom mehetek vissza t5-re, hogy elinduljak azon az ágon (isokazen van pár x)

Több
8 éve 4 hete #28036 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ez nem volt rossz kör, igaz, hogy nem 100k sebzés, de cv 30k-ról 2 torpedóval szedtem ki, majd kicsit matekoztam így lejjebb mentem a kelletténél, valaki le is noobozott, majd aztán prém scharn-nal leálltam játszani, egy torpedó sorozatot misselt, még az elején lőhette, majd mikor rámfordította az oldalát, bekapott egy szép kis találatot :evil:
(meg a meccs elején kiesett a 4dd ellennél, igaz, 2 jött C-re, megkerülve minket, szerencsére mi (2 fubuki, 1 kagerou, 1 colorado, 1 gneu) sikerült hárítani a dolgot

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7, llw99

Több
8 éve 4 hete #28069 Írta: 9laurus9
9laurus9 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Biztassatok, hogy a Fubukiért megéri szenvedni a Hatsuharuval.

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.