Japán rombolók

Több
7 éve 11 hónapja #29699 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán rombolók

BigaC írta: mintha azt írták volna, leveszik az upgrade-eket, de berakják a raktárba, nézd meg ott :)

Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a Hatshurau-t újra fejleszteni kell, kell rá az xp.... és ez kibaszás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29705 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A felszerelsét valóban levették és a raktárban van. A gond azzal van, hogy Hatsuharu B testét ki kell fejleszteni, mikor az ember már rég kifejlesztette t7-esként. Ilt a torpedó és a lőtávra is igaz.

Én eladtam a 2 Special-classost, egy kis pénz sose árt, így talán lesz pénzem RJ-re, csak szerintem várok, míg lel esz akciózva, vagy yamatora veszek valamit :silly:

Most jut eszembe, valaki látott shirayutsus playert poizni? Csak mert arra a hajóra most névként is lehet tekinteni, mert Yuudachi beceneve a poi (gj kc players) és az shirayutsu classos volt ugyebár (jó, nem kell poizni, mert unalmas és aki nem érti azt idegesíthet :silly: )
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
7 éve 11 hónapja #29763 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem tudom hogy ki hogy érzi,de szerintem ezzel az új Japó ággal a Kagero-t,és a tier 9-et teljesen tönkretették.A Kagero egész jó volt,viszont ez a Yűgomo,vagy mi,hát ezt nem érzem....Szinte minden csata végén azt olvasom hogy nem voltál hű magadhoz ebben a csatában....

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29769 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem tudom, de a Fubuki tier6ban sztem a tier réme lesz... 3 rend szivar, 4 ágyú...

Szerk. a 6kmes torpedókkal biztosan nem :lol:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
7 éve 11 hónapja #29925 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egy időre elvették a kedvem a japó rombolóktól. Hatsuharu megint stock. Szenvedés volt kifullozni +70000 xp is ugrott róla.Most kezdjem elölről,hát nem biztos, hogy van hozzá türelmem. Pláne a reload booster nálkül. A kedvenc Minekazeról elvették a 14 pontos kapitány. A Mutsukira skillezték át, ami meg sincs. A Minekaze meg kapott egy tanuló úszómestert, boldoguljak azzal! :sick:
Na most jól kisírtam magam. :dry:

Több
7 éve 11 hónapja #29949 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én is azt mondom, hogy várjon aki tud vele addig, amíg ki nem jönnek az új skillfélék, mert akkor jön -nagy esélyel- egy skillreset, és akkor szerintem le lehet 0-ázni az összes kapitányt, és újratanulni az egész fát... addig nem érdemes szenvedni...

Akinek meg megy, annak meg egészségére!

Oldalmegjelenítési idő: 0.279 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.