Japán rombolók

Több
8 éve 3 hete #28130 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Jaja, aprítanak :D

Most nem tudom, hogy adjam-e el, vagy várjam meg az ág változást, mert jelenleg creditek terén válságban vagyok, izumo miatt kell tartani valamennyit alapból, ibukinak és gneinek meg modulok és felszerelések kellenének (szép átok, ha az ember több hajót fejleszt, nincs pénz )
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28559 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Összefutottunk egy Akizukival.
Mit lekáromkodott a Hatsuharunk, hogy kiszedte a 8-as gonosz ikertestvére. :whistle: Én már várom az új ágat. :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, DragonZ

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28564 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én is kiváncsi vagyok az új japó rombolókra,bár nem vagyok nagy romboló játékos. Bár az az igazság,hogy a japó ág van hirdetve,hogy mennyire jó torpedőkra,hát nem tudom,nézegetve az ami+orosz ágat,vicc mennyivel több és alig rosszabb torpedó képességűek. A fedélzeti ágyú előnyükről meg ne is beszéljünk.
Én a Kageronál járok 2x4 torpedója van. Udaloi-nak 3x5 Fletchernek meg 2x5 van. Legalább 3x4 vagy 2x5 járna a Kageronak is. Kiindulva a Shimakaza 3x5 csövéből. És a Fletcher+Udaloi annyira torpedó táv+rejtőzködésben sem annyira rosszabb mint a Kagero, mivel a Kagero 20km-es torpedója annyira szerintem sokat nem ér. De ezt csak én gondolom,jobb torpedósok lehet máshogy látják... ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete llw99 által.

Több
8 éve 2 hete #28569 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sokat számit a torpedó sebessége is. Pl a Bensonnak van 2*5 torpija, de vmi elég lassú fajta, s rettenetesen hosszú töltésidővel. Mig a Fubukinak meg 3*3 db, vagyis 3 csomagja, sokkal kedvezőbb ujratöltéssel, vagyis durván kb kétszer többször indithat torpedót, mint a Benson. S sokkal gyorsabbakat. Ez a kettő viszont már igen jelentős különbség... :whistle:

Több
8 éve 2 hete #28582 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A torpedószám történelmi, azon nem lehet nagyon variálni (meg a kinézetén is változna).

Azért Benson vígan szétszed egy Fubukit, amint felspotolja :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 2 hete #28632 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Persze, ha a Fubi nem tud eltűnni :lol: . De sokkal több torpedósebzést tud a Fubuki bevinni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.