- Köszönetek: 490
Szerintem állj meg a Kagero-nál,nekem jobban bejött mint a Shima.Ijesztő tud lenni amikor a képernyő tele van torpedóval,valahogy mégsem tudtam igazán eredményes lenni vele.Hiába a sok,ha lassú,és mindenki látja távolról.Viszont a Kagero 8km-es torpedójával nem egyszer cirkálót is süllyesztettem....Mydgard írta: Nos nekem a japan Shimikaze lesz az elso T10-es hajom, ugy dontotem. Rankeden a Mutsukival sullyesztgetem a nepeket. Ez az ag nagyon kezre all nekem: gyors, jo alca, sok mozgas, trukkozes, szar agyuk kb. igy lehetne osszefoglalni. Kell egy tier 10-es most mar mindenkepp, mert igy nem lehet elerni ranked 1-et.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Jaja...DragonZ írta: És az a 5,4 km spottáv sem utolsó
James Onedin írta: Szerintem állj meg a Kagero-nál,nekem jobban bejött mint a Shima.Ijesztő tud lenni amikor a képernyő tele van torpedóval,valahogy mégsem tudtam igazán eredményes lenni vele.Hiába a sok,ha lassú,és mindenki látja távolról.Viszont a Kagero 8km-es torpedójával nem egyszer cirkálót is süllyesztettem....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.