Japán rombolók

Több
8 éve 1 hónapja #27286 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Mydgard írta: Nos nekem a japan Shimikaze lesz az elso T10-es hajom, ugy dontotem. :lol: Rankeden a Mutsukival sullyesztgetem a nepeket. Ez az ag nagyon kezre all nekem: gyors, jo alca, sok mozgas, trukkozes, szar agyuk kb. igy lehetne osszefoglalni. Kell egy tier 10-es most mar mindenkepp, mert igy nem lehet elerni ranked 1-et. :woohoo:

Szerintem állj meg a Kagero-nál,nekem jobban bejött mint a Shima.Ijesztő tud lenni amikor a képernyő tele van torpedóval,valahogy mégsem tudtam igazán eredményes lenni vele.Hiába a sok,ha lassú,és mindenki látja távolról.Viszont a Kagero 8km-es torpedójával nem egyszer cirkálót is süllyesztettem....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27287 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
És az a 5,4 km spottáv sem utolsó ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 1 hónapja #27288 Írta: James Onedin

DragonZ írta: És az a 5,4 km spottáv sem utolsó ;)

Jaja... :)

Több
8 éve 1 hónapja #27289 Írta: James Onedin
Most látom hogy a Shimát is lehet használni azzal a torpedóval.A type f3-ról beszélek.Én már el sem jutottam addig,mert szinte csak szenvedtem vele.Hatalmas vissza esésnek éreztem a Kagero-hoz képest.Így eladtam,és vissza vettem az a Kagero-t. :)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27290 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Japán rombolók

James Onedin írta: Szerintem állj meg a Kagero-nál,nekem jobban bejött mint a Shima.Ijesztő tud lenni amikor a képernyő tele van torpedóval,valahogy mégsem tudtam igazán eredményes lenni vele.Hiába a sok,ha lassú,és mindenki látja távolról.Viszont a Kagero 8km-es torpedójával nem egyszer cirkálót is süllyesztettem....

Úgy tudom a Type F3-mal a Shima is 8 Km-re küldi a torpedókat, ráadásul imponáló 76 csomós sebességgel. Ilyen közelről, ezzel a sebességgel, ez a torpedómennyiség elég meggyőző tud lenni.

Mondjuk itt már tartani kell a radarozó kollégáktól. Kellemetlen ha pont be vagy fordulva 6-7 Km-en, torpedózásra készülve, és hirtelen a teljes ellenséges flotta meglát :)

Szerk:

A francba, megelőztél :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja tmage által.

Több
8 éve 1 hónapja #27410 Írta: powermax
powermax válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Új sebzés rekordom.Sok vacak csata után most úgy minden összeállt.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.258 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.