Japán rombolók

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #26751 Írta: powermax
powermax válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egyre jobban szeretem a DD-ket.Magasabb tier-ben biztos nehezebb lesz.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja powermax által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #26754 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Magasabb tierben már bejátszik a szonár, radar és egyéb finomságok ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: powermax

Több
8 éve 1 hónapja #26756 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Na meg megszokják a sziemkák is h azok a vizen közeledő fehér csikok elől ki kell térni... :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: powermax

Több
8 éve 1 hónapja #26760 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Radar csak atlanta és utániaktól kell aggódni, esetleg t5-ben königsbergek miatt.

HÁt, ez a nap....
Fubuki, első meccs: megyek középre (3 bázisos), erre hatsu is jön, füstöt mindkettőnk elereszti, várok egy kicsit fordulók. Látom a hatsu torpedóit, de így is, a legszélső torpedó eltalál, majd lő rám boldog boldogtalan, első halál, csapat meg a map másik felén volt, pedig 1 perccel korábban még középen voltak...

2. meccs meg..

Normál MM-et nem kaphatnék?! Egyedüli t8-as dd meccsen, azon az oldalt, ahova az egyik shimakaze ment, egy tolató amagiba sikerült beletorpedóznom 36k-t, meg lőni egy kagerouba 4k-t. Ennyi volt a meccsem, mert a kolinetem elszállt annyi időre, hogy újra be kelljen lépnem. És pontokkal nyertünk...

Itt az volt a bajom, hogy a repcsik eleinte az A bázisra mentek, ilt valaki radarozott (gondolom az amcsi cirkáló, mert tiroitzen emlékeim szerint nincs radar/szonár)

fele xp megvan kagerounak, ilyen ütemmel lehet előbb lesz t9-esem, mint új dd-m a csere után Xd
Mellékletek:

Több
8 éve 1 hónapja #26838 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
ÁH, tegnapi nap dd-vel nekem katasztrófa volt:
-net miatt 0 sebzéses győzelem
-utána 86k sebzéses bukta
-majd egy shimakaze felderítése és bázisfoglalálsok miatt 8k győzelem
-meg isokazemat egyből kirobbantotta egy nassau.... (kitorpedóztam egy toalto clemsont, de akkor is)

Ma meg:
Bastion Fubukival, gondolkodom, hogy merre kéne menni, 2-es felé megyek, majd mikor meglátom, hogy kb 0 hajó ment le délre az 1-eshez lementem, 2 cirkáló is jött. Ellen befoglalta végül az 1-est, egy Fubuki, de supportom volt, ilt tirpitz-cel se volt annyira gond, 50k damage 2 torpedóval, de volt egy 2. tirpitz, az most bot volt, vagy nem figyelt elégé, arra még nem jöttem rá.

Ok, első tirpitznek valahol az orrát találtam el, úgy volt +50k sebzésem, másik tirpitzet meg középen 4 és úgy 50k. Vagy több lett volna, ha nem hal bele? De ez a tirpitz elégé wtf volt, elég lassan is ment (fél, negyed sebességgel) De ne mvolt időm sebezni utána, északon szépen leszedték a fiúk/lányok az ellent
Mellékletek:

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #26843 Írta: powermax
powermax válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Persze,hogy bukta. Ma este 8-ból 6! :angry:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja powermax által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.341 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.