Japán rombolók

Több
8 éve 4 hónapja #23474 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Hatsu újra elővéve, de huh, első meccs bukta. 1 torpedó találat, pedig volt ciklon is, csak 2 ca volt lőtávban....

Majd a 2. meccs

VIcc volt ez a meccs, megyek balra, látom vannak páran, majd lto ma paralámpát, de senki se volt spottávban. Majd feltűnt egy fubuki 6km-re. WTF. A mecsc nagyrészén nem volt torpedó találatom, majd 1db elkapta az ellen fusouját, majd ágyúzni kedztem, mert why not.
A végén meg a tirpitzet is elkezdtem lőni, elék közelről, meg torpedózni is megtorpedóztam mert megállt.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23481 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem tudom mikor lettek ennyire fosok a japán rombolók, de tier 6-9-ig botrányosan nehéz velük boldogulni.
Szegény Hatsu pl. nagyobb ívben fordul mint egy csatahajó!
Az ágyú az mindig is fos volt, a lassú torpedóikat pedig csak az amatőrök kajolják meg.
Én már lemondtam róluk.

Pedig tier 5-ig olyan OP mind.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23484 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

leopardusz írta: Azért nem kell leirni a Hatsuharut sem B) :lol:

:lol: :lol: :lol:
szerintem jó a hatsu, szeretem amikor nekem van a legkisebb spottávom B) , sokkal nyugisabb velük a játék, mind pl amcsi rombolóval v CAval, egyszerűen azért, mert tüzérségi párbajba nem megyek bele, a gyenge ágyuk miatt, annyi a dolgom, h a spothatárt betartva szépen körözgessek, s percenként belenyomjak az ellen BBkbe 2 salvót...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Több
8 éve 4 hónapja #23501 Írta: Grievous
Ez wtf volt amit most mentem Izumoval.
Sea of Fortune A bázisa és B bázisa közt van egy kis átjáró ugye, ott az az egyik végénél, az A bázisnál fennakadt egy Fubuki. Izumoval a legrosszabb dolog lett volna, ez, ha nem akadt volna fel a falra. Először egy torpedót indított + füstőt. Miss. Majd a másik 2 vetőt is elindította, miss. Elég közel mentem hozzá, HE-val lőttem rá 4x + a másodlagosok is sebezték egy kicsit. 15800 sebzés, pipa + 1 kill.

Rossz omen vagy csak egy balszerencsés dd-t láttam? :blink:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23554 Írta: Grievous
A jó öreg Isokaze

Ellen tenryuuja afk volt
DE jó volt menni olyan csatában, ahol egy Wyomingot és egy Myogit meg tudtam közeliteni 3-4km-re úgy ,hogy csak a fél hp-m megy el (és mindkettő süllyedt :silly: ) 300 hp-ról meg valahogy összejött a t3-as dd kilövése ágyúval.

Hatsuharuval meg volt ma 2 bukta, egyikben megkaptam a camper jelzöt, mert 2-3x küldtem torpedókat egy amagira (aki kikerülte őket), aztán csapattárs (aki a campert írta) kiírta, hogy ho lvagoyk, de fel is spotolt az amagi (volt 2 torpedó találatom rajta, de max 20k sebzéssel), meg kitorpedóztam egy hippert. Csak közben a csapat eltünt.
Aztán meg a kövi csatában volt 2 torpedó találatom, majd haltam...
3. meccs meg volt pár találatom a végére, sajna előbb vége lett a meccsnek pontok miatt, mint hogy kilőttem volna egy shoukakut
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23557 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta:
Rossz omen vagy csak egy balszerencsés dd-t láttam? :blink:

Csatahajóval balkéz felől DDt látni mindenképp rossz omen :silly: Rosszabb mint a fekete macska xDDD
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.