- Köszönetek: 773
vonKurz írta:
Mydgard írta: 1. A radaros hajokat egesz egyszeruen el kell kerulni.
2. Jatek vege fele mar nem marad senkinek se radarja.
A 12 km-es radar a 10-12 km-es torposokkal is kibaszik. Masik megoldas, hogy a szigetek kozott sunnyogsz. Mindenesetre en ezidaig jo koroket mentem a 8 km-esekkel.
tizesben nem nagyon tudod elkerülni. túl sok van belőlük.
erősen korlátoz mindenesetre, és minél kisebb a hatótávod, annál jobban.
ha 10km-re vagy, akkor van esélyed rá, hogy el sem találl, eleve oda kell fordítani a tornyait, stb. de ha 7km-re vagy, azt lényegében nem lehet túlélni, max akkor, ha rosszul fordul, és kikapják a társaid oldalról.
még egy apróság. gearing is zavaró, 5,9 spot táv, több mint zavaró. de én most Khabaval vadászom Shimákra, majd minden meccsen össze is jön 1látják persze, hogy jövök, de 48 csomóval jövök, nem nagyon van idejük reagálni, itt megintcsak a hátország ami meg tud menteni, illetve a távolság.
de egy radio locationnal szerelt Khaba megintcsak nagyon komoly érv arra, hogy 9-10km-re ugráljál 7 helyett...
mindenesetre a 8 v. 12km-s torpedók témáján lehet tűnődni, játékstílus/vakmerőség, stb.
de ezek bármelyike mellett a 16km-s verziót kimondottan gyengének érzem...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta: Faterkam en meg pont az ilyen Khabakra vadaszom a Shimaval, amikor spotolsz legalabb 5.9 km-re vagy es kapsz 15 db 76 csomos torpedot, aztan kerulgetheted a mezot, plane ha a kozepere keveredtel.
vonKurz írta:
Mydgard írta: Faterkam en meg pont az ilyen Khabakra vadaszom a Shimaval, amikor spotolsz legalabb 5.9 km-re vagy es kapsz 15 db 76 csomos torpedot, aztan kerulgetheted a mezot, plane ha a kozepere keveredtel.
kevés meccsem van még nagyon Khabaval, 15, az olyan 10 Shimat jelent nagyjából, meg 6-7 egyéb rombolót, meg pár csatahajót.
vak torpedóba futottam már bele, pech, tényleg pech, előfordulhat,
de azért alapvetően jobb teszed ha szaladsz a Khaba elől, nagyon nagyon szaladsz vissza a cirkálók mellé minél előbb
érdekességképpen most ehhez semmi kozodde találkoztam az elobb minden idők legrosszabb Shimajaval.
Gaben( + pár szám) nevű játékos volt, rank12 - ez is mutatja, mennyire random tud lenni a ranked
meg volt egy Shimaja. eljutott tier10-ig... bejött mellénk 8km-re, fustolt, és onnan lovoldozott.
ha a CV kuldott egy repulot spotolni akkor fustbol lott kicsit, fel is gyujtott egy Tirpitzet
spot nélkul meg ult a fustben.
cirkálóval voltam, kilőték a kormányt, megjavítottam, egy perc minimum eltelt mire elindultam felé, megvárt,ott ült a fustben, és arra várt, hátna spotol neki valamit és ujra tud lőni...
aztán megpróbált elszaladni. sikerült is volna, ha nem lovoldoz hátrafelé...
rettenetes...
leopardusz írta: Nem csoda, a hajótipusok közül a rombolóval a legkényelmesebb a játék
Mennyi a Shima spottávja, fullosan, meg a max sebessége?
Mydgard írta:
leopardusz írta: Nem csoda, a hajótipusok közül a rombolóval a legkényelmesebb a játék
Mennyi a Shima spottávja, fullosan, meg a max sebessége?
5.9 km a camo es 41 csomo zaszloval.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.