Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3276 Írta: bandras32
bandras32 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálunk kb. 5 percig esett. Általában minket elkerülnek a viharok. Ritkán kapunk nagy zuhit. Kóka.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3277 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: A bemutató videóban a youtubon azt mondta a srác egyenrangú az elosztás de ez koránt sem igaz. Ha egyenrangú lenne alap Ternyuval nem kéne 4-5 szintű csatahajók és cirkálók között nyomulnom. Így sajna 10 játékból 5 olykor 6 azonnali kilépés egy másodperc játék nélkül. De hát az MM mindig is szar volt minden játékában a cégnek.

Nem bírok elmenni ez mellet. Nem gondolod, hogy a hiba nálad is van? Soha nem lesz 23 bot és Te. Ha már az MM súly szóba jött. Bármit is megpróbálnál tenni, csak nyerhetne vele a csapatod és Te is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3294 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért kell a stock Fusonak ennyire rossznak lennie?

Egy rombolót löttem ki robbanással, nem túl sok hp-val :/
Aztán csillagozása:

Mutsuki megtorpedóz, túlélem, egy lövést viszek be neki HE-vel, meghal (nem volt túl sok hp-ja), picit később Fusot lövöm, nem sok sikerrel, épp hatótáv szélév volt, kaptam 1-2 citadellát (talán New Mexicotól), mikor meg rammolni akarom a fennakadt Myokot megtorpedóz kb 50 méterről...
Messze a nagyobb test

Aoba első meccs

2. meccs: lőttem hatot, majd Mutsuki 2 torpedóval kiszed full hp-ról :sick:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 3 hónapja #3305 Írta: HunZsolt
HunZsolt válaszolt a következő témában: Dühöngő
N és a Furutaka-nak miért kell 10x szarabbnak lennie mint az egyel kisebb szintű Kuma-nak? :)

Több
9 éve 3 hónapja #3307 Írta: kockavagy
kockavagy válaszolt a következő témában: Dühöngő
nem arról van szó, hogy mindig én legyek a legerősebb, hanem hogy kiegyenlített legyen a meccs, és ezt a wargameing direkt cseszi el. A WOT-ba tisztán kivehető, hogy ha van mondjuk 30 t5 30 t6 és 30 t7-es játékos akkor nem az azonos szinten lévőket rakja egy csapatba hanem keveri őket. Ezt azért csinálja, hogy ösztönözzön a nagyobb tier felé, amit úgy alakított ki, hogy mindenképpen veszteséges legyen, ha csak nincsen prémiumod.

Kiváncsi leszek, a WOW-ba mit fognak kitalálni, hogy rád kényszerítsék a fizetős tartalmakat.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3308 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ismét megerősítem magamban, hogy szardarab szlávoknak soha többé nem adok pénzt. Odaadták ezt az albán izét, 21K átlag dmg, és 16-ből 3 győzelem. A 3 legfosabb, kb 5 lövéssel, jahm.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.