Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3369 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nos, tegnap este én is az őrjöngés határán álltam,
-egyrészt, a Minakaze sniper nézetben spot távolságon belül (2.5-3 km) eltűnik a célkeresztben 2-3 másodpercig, utána 1-2 mp-ig látszik, majd újra eltűnik, füst nélkül. Ez azért durva BUG, és többször tapasztaltam. Ezért tudott elkapni a kis rohadék :unsure: Amúgy ha Murmanskal spot távolságon belül elkapok egy romboló, annak annyi, ez alól valszeg a Minakaze lesz kivétel....
Ezt jelezni kellene a WG-nek!!!
-tegnap kifogtam életem legrosszabb mm-jét. Az ellenségnél 2 anyahajó, és 3 romboló, ebből 2 Minakaze, nálunk nem volt romboló és csak egy anyahajó. Ráadásként nálunk 3 St. Lois, és 2db 3-as amcsi csathajó.
Az én oldalamon 4-en voltunk, amiből természetesen 3-an nagyon gyorsan elfogytak, én 4 hajó ellen küzdöttem. A halálom a Minakaze bug okozta, valamint az, hogy egy ellenséges St. Louis tankönyvbe illő módon közelített meg, a szigetek között csak akkor vettem észre, mikor már 8 km-re volt, azt hiszem nem kell részletezni, fél hp-m oda lett, az egyik ellenséges Minakaze mentette meg füsttel.

Szóval, a játékosok ostobasága határtalan, és hiába adsz tanácsot, nem fogadják el, behajóznak az ellenség fókusz közepébe, utána meg vinnyognak, hogy help.... anyahajók dettó, hiába pingelem neki, mozduljon, á dehogy. utána hárman lövik, és elkezd velük szembe menekülni, kérdem; NORMÁLIS?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3373 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen eltűnést már tapasztaltam én is többször,de nem csak rombolóval,csatahajó is tűnt már el így előlem...

Több
9 éve 3 hónapja #3375 Írta: GaiusHun

sgt_dog írta: Ilyen eltűnést már tapasztaltam én is többször,de nem csak rombolóval,csatahajó is tűnt már el így előlem...

Ezek szerint a célkereszt rendszer lesz BUG-os?

Több
9 éve 3 hónapja #3377 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ki tudja:) De ha tényleg bug,biztosan nem lesz hamar kijavítva.Ahogy látom hozzák a formájukat, "javítanak" valamin,közben meg eltolnak valami mást..honnan is ismerős ez?:)

Több
9 éve 3 hónapja #3404 Írta: GaiusHun

sgt_dog írta: Ki tudja:) De ha tényleg bug,biztosan nem lesz hamar kijavítva.Ahogy látom hozzák a formájukat, "javítanak" valamin,közben meg eltolnak valami mást..honnan is ismerős ez?:)

á dehogy :woohoo: ez olyan mint a wg wot-os bug javítása, amit kijavítanak, az bakker, valamiért mindig visszatér.... pár hónap múlva --- nahh hát mond, micsoda véletlen :sick:

ööö... jaaaa...ez ugyanaz a cég..... hmmmm .... nahh hát...érted :silly:

Több
9 éve 3 hónapja #3411 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: á dehogy :woohoo: ez olyan mint a wg wot-os bug javítása, amit kijavítanak, az bakker, valamiért mindig visszatér.... pár hónap múlva --- nahh hát mond, micsoda véletlen :sick:

ööö... jaaaa...ez ugyanaz a cég..... hmmmm .... nahh hát...érted :silly:

Dehogy ugyan az. A WOT-ban a láncolás a készítők mániája. Itt ilyen nincs....ööööö igaz, van helyette állandó kormánylapát ellövés, meg hajócsavar sérülés.
No de például ott a lőszerrekesz a másik mániájuk, itt ilyen nincs...öööö vagy mégis?
Ott igazából Te csak statisztálsz, hiszen az RNG dönti el a sérülés mértéket, sérül, vagy pattan, netán robban. Itt, hmmm a fenne itt is az dönti el.

Akkor mégiscsak igazad lesz, hogy ugyan az a cég. ;) :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.