Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3268 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta:

sandorati írta: Sajnos nekem ma nem jutott ki a hajókázásból, egész nap kint a kertben, fűnyírás, telekrendezés, stb. Azt hiszem holnapra lesz izomláz... :lol:

Földmérő, tisztelt uram? B) (egy technikus kérdése :D )

Nem, csak szófogadó... :lol: :lol: :lol:
Ha párom azt mondja fűnyírás, akkor jobb, ha lenyírom... :blink: a családi béke miatt... :whistle:

Ui.: a telekrendezést úgy értettem, hogy teljes rendrakás a ház körül... :lol: persze szakmám szerint informatikus, de hát ezt is meg kell csinálni... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja sandorati által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3270 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Délelőtt én is füvet nyírtam. Igyekezni kellett a vihar előtt megcsinálni. Amúgy nálam is első a kert meg az udvar, a játék csak rossz idő esetén (értsd. ****a meleg, szakadó eső, éjszaka) jöhet szóba. Párom nem szól érte, legfeljebb néha megjegyzi, hogy akkor minek kellett kertes házba költözni, ha nappal is csak játszol. Egyszóval, ilyet nem csinálunk. ;)

Több
9 éve 3 hónapja #3272 Írta: sandorati

Trucker39 írta: Délelőtt én is füvet nyírtam. Igyekezni kellett a vihar előtt megcsinálni. Amúgy nálam is első a kert meg az udvar, a játék csak rossz idő esetén (értsd. ****a meleg, szakadó eső, éjszaka) jöhet szóba. Párom nem szól érte, legfeljebb néha megjegyzi, hogy akkor minek kellett kertes házba költözni, ha nappal is csak játszol. Egyszóval, ilyet nem csinálunk. ;)

Ahogy mondod !!! ;)

Pontosan, én is az eső előtt gyorsan rendet raktam, és mekkora poén, mire végeztem, nem telt el 1 óra, és szépen elmosta az eső a levágott füvet...

Ez a kertes ház "átka", de olyan szép, és jó érzés, amikor készen van. Akkor legalább jön 2 hét fűnyírás nélkül...
És nem beszélve - mint írtam :lol: - a családi békéről... Anyácska is úgy van vele, ha kész a munka, jöhet a SZÓRAKOZÁS !!! :woohoo:

Több
9 éve 3 hónapja #3273 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Panelos egyetemistaként nem szólalok meg :whistle:

Vihar? Az a kis eső, ami délelőtt esett Pécsen? Holnaptól megint meleg lesz :side:

Több
9 éve 3 hónapja #3274 Írta: sandorati

Grievous írta: Panelos egyetemistaként nem szólalok meg :whistle:

Vihar? Az a kis eső, ami délelőtt esett Pécsen? Holnaptól megint meleg lesz :side:

Kistarcsán is épp csak csepegett pár percet, de viharnak nyoma se volt... :lol:

Több
9 éve 3 hónapja #3275 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kecskeméten több órán keresztül tartó, intenzív zuhé volt. Szerintem pár napig biztosan nem kell locsoljak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.