Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #10894 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Na most akor melyik? :)

Na most megmondom, akkor az utóbbi.

Mert mentem egy meccset NM-mel, első találatom citadella volt és süllyedt is az illető, és mind a 3 ikon felbukkant, szóval akkor itt az a helyzet, hogy lebukott a WG...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10896 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lajler írta: Akkor boccs a hülye kérdésért. Még sosem néztem replayt. Am amikor felveszem a meccset, az nem rontja a játék minőségét? (fps)

Nem . Itt valahol az oldalon megtalálod hogy hogy kell beállitani hogy csináljon ilyen ismétléseket. Sajna ahoz is kell ,hogy megnézhesd ezeket.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja #10912 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jók ezek a küldik, ha a WG és kedves csapattársak nem baszakodnának, már rég meglett volna a 30 CA. Hiába sebzem le full HP-ról, mikor pár 100 HP-n vannak, folyton elszedik előlem, hiába lövöm folyamatosan (az is igaz, hogy olyan lövések nem mennek be, ami eddig betalált, 10 kilőtt lövedékből 1 talál). És ez a WG-re amúgy is jellemző (a WoT-ban is így volt), ha kijön egy küldi,, nem elég a fraglopók, hanem hirtelen a sebzés is visszaesik, és találati arány is drasztikusan csökken (az emberek egyik napról a másikra elfelejtenek lőni ezek szerint....).

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10914 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Faszom az elmegyenge barmokba!!Bejön elkezd anyázni amert 4-es hajoval a 6-osok közé kerül,aztám megtorpedoz,leviszia hpm 4/5-ét . Erre persze kilöttem .

Több
8 éve 10 hónapja #10919 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Hogy a fa...omba van, hogy Farragut-tal üldözöm ellen rombolóját, cikázok össze-vissza, ő minden sorozatából eltalál, nekem meg 100 lövedékemből csak 2!!! talált. Kanyarban lő? Követnek a lövedékek?
Ezt a Myoko-s küldit is érdekes lesz megcsinálni, tier VI felett 1-2 romboló van a küldi óta ellennél....

Nagatoval top tier vagyok, túloldalt volt egy Coloroado, a többi hajó t6-t5. Elindultam a jobb oldalon 2 cirkáló társaságában, idő közben rástartoltak 2 DD-re, ott hagytak. Szemből jött egy Omaha szólózva. Srégre fordítottam a testet, hogy mind a 4 toronnyal lőni tudjak. Kicsit kivártam, teljesen megmutatta az oldalát, sortűz 3 találat 1800as össz sebzés, az ő sorozata teljesen betalált, fel is gyújtott 3 helyen. Utána még 1 sorozatot eltudtam engedni,(-800 hp) utána elsüllyedtem. AP-val annyi citadella lövését bekaptam, úgy hogy mozgattam a hajót, és a sebességgel is játszottam. Minden lövése talált, a gyújtás után 3-4 sorozattal küldött a víz alá, más hajó nem volt a környéken. :unsure: :blink:

Több
8 éve 10 hónapja #10926 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Nagato érdekes sebzéseket produkál nekem is (arról nem is beszélve, hogy drasztikusan csökkent a találati arányom vele, nagy távolságban meg főleg, ami pedig a csatahajók erőssége lenne...). A napokban figyeltem, hogy ha CA-t lövök, rendre 1260 Hp a sebzésem vele találatonként (érdekes RNG, pont ekkora mindig). De a Königsberg ágyújával AP-val eltalálok egy cirkálót, sokszor sebez 2-3000 Hp-kat, pedig a Nagato főágyúja nem kicsivel nagyobb (majd a háromszorosa, 410 mm-es). És ha sebez, az azt jelenti átütöttem az ellenfél hajóját, és a fenékgyújtó is beindult...

Oldalmegjelenítési idő: 0.375 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.