Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #8772 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen sajnos. Bennem is felmerült a gyanú, hogy valaki nem a játékkal foglalkozott, hanem kreált (megint) egy használható aim bot-t. Lőtávolság határáról, forgolódás közben úgy kiszednek első sorozattal, hogy csak nézek.

Más. Ma sem lesz leduplázva egyetlen csatahajóm. Mindenki egy oldalra el, két romboló védi a bázisunkat. Nagyban rádiózok, hogy valaki még jöjjön vissza védeni. Bázisunkat foglalja egy nyamvadt warspite. Párbajozunk, miközben még két cirkáló áll a körünkben és foglal. Nem bírom a nyomorultat kilőni, mert folyamatosan csak az ezres találatokat nyomja a random szerver (dögöljön meg a programozója). Kitérni nem tudok, a nyomorult meg belém jön. Mind a ketten elsüllyedünk, nézem a térképet senki (érts. SENKI nem fordult vissza) Kilépek, most meg nézem a csata végeredményét.... hát a ****m belé a sok idiótába. Alig volt hajó veszteségünk, mégis kikaptunk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #8774 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hasonlókat éltem át amíg ki nem kapcsoltam a gépet mára zsinórban a 12. vereség után. Úgyis késö van és korán kell kelni megint.

Több
9 éve 1 hete #8783 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Számomra ma közölte a játék, hogy ezt ma nem kel játszanom, 6 csata 6 vereség.

Nem is annyira a vereség, mint a szándékos RNG szopatás, csatahajó sortüzekből rendre 1 vagy egy lövedék sem talál be nagy távolságon, úgy szórja szét a lövedékeket a levegőben mint paraszt a kukoricaszemeket tyúkjainak, és nem cikázó rombolókra, vagy forgolódzó cirkálókat, hanem másik oldallal haladó csatahajónak.
A csúcspont volt mikor egy kb 8-9 km-re álló Myogit 4 sortüzemből (Wyominggal) 3 ban 1-1 lövedékem talált 4. sortűzben pedig egy sem, ő rám fordítja az ágyúit lő és citadella...
Hogy még a Japó csatahajók a pontatlanok, ahha... ahogyan azt a drágalátos RNG akarja...

Több
9 éve 1 hete #8797 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól kezdődik a nap...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58

Több
9 éve 1 hete #8800 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem olyan rossz az:) legalább is az én mai kezdésemhez képest:) 6 csata,6 bukta ,vegyesen mindegy mivel mentem...a carolina,meg olyan volt,miint a Kawachi...semmit nem találtam el vele..3 kör 30-40k sebzések :blush:

Több
9 éve 1 hete #8814 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő

Majdnem kivágtam a gépet az ablakon. 1000:992-re nyert az ellen, kb. 20 másodperc volt hátra, én voltam az utolsó, nekik még volt 3 hajójuk. Dühöngök.

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.