Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #8825 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez egy nyertes csata. El sem kell mondanom hol álltam vele a sorban.
Ugyanis a buzi CV-nket védtem egy hívatlan DD társaságától, de nem hogy repülőt nem küldött egyszer sem hogy segítsen felderíteni(a saját érdekében), mikor el magyaráztam neki miért mondtam hogy szívesen, válasz sem jött.
Legközelebb élből kilövöm akkor is ha csapattárs lesz. :angry:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #8838 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elővettem a Myokot, 3/3 bukta -.-
Kezdem utálni, mint az Aoba-t, semmi baja nem lenne a hajónak, ha nem folyamatos bukta szériában lennének nálam ezek a cirkálók.

Több
9 éve 1 hete #8839 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok!

Picit én is panaszkodom... Tegnapelőtt...12 csata...11 vereség...11 hajó...11 irányba haladva...... Erre nem is lehet szavakat találni..........
Ezen felül...sokszor mi álltunk jobban...a bázisokat védtelenül hagyva kikaptunk...
Ez van...de ezt...még tetézte a mai záró akkord.....
17km táv...Colorádoval lövöm a Königsbert...6 sorozat...a végén már 8km-ről...egyetlen...ismétlem...egyetlen találat sem volt...
(matematikai...és fizikai képtelenség is)...rácáfolt a program...és az ő
sorozataiból...szinte minden eltalált..még az is...amit Canadába lőtt...
Dél-Afrikából.... No comment...
Kérdezni szeretném...mikor vetnek ennek véget???
További szép napot............

Alex!

Több
9 éve 1 hete #8855 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mert a birkák, birkák is maradnak, lásd a született idióták történelmének újabb fejezetét.
A csata jól alakult, frankon lenyomtunk két cap-at. Utána egy Nagato kért segítséget, mert belerohant három csatahajó meg egy romboló össztüzébe.
Oda érkeztemkor változott a helyzet, a Sims ügyesen belerohant a füstbe lőtt egyik torpedómba :evil: , a Colorado meg az Amagi tűz alá került, szépen fordítottunk a helyzeten, erre az összes birka, a csatahajókban ülve oda hajókázott, mondván, majd mi megoldjuk öcsi, ne parázz. Akkora önbizalmuk volt, hogy sírtam a szégyentől, hogy ezek játszanak, ráadásul hajóban ülve. A lényeg a cirkálóink és rombolóink elhullottak a cap védelme során, az utolsó rombolónk ostoba módon beszaladt 4 hajó össztűzébe, bár szerintem már ő is agyfaszt kapott.
A lényeg, a birka csathajók bégetve, durrogva törtek előre, elsüllyesztették az utolsó csatahajót, majd lassan tettek egy nagy kört, miközben az ellen rombolói röhögve lőtték őket halomra, az ellen cirkálói pedig sorozták őket. A birkák bégettek hangosan, és elsüllyedtek. Én megpróbáltam egy másik ponton betörni a mellettünk lévő cap pontra, és 1/3 hp-n belefutottam egy Mogai-ba és egy New Orleansba. A Mogami-t kikaptam, ágyútűzzel és torpedóval. A New Orleans is kapta a részt, amikor engem is utol ért a vég, egy Hatsuharu megszórt torpedókkal, és két romboló meg egy cirkáló össztüze már sok volt, nem tudtam kimanőverezni a támadásokat. Azt hiszem ha megnézitek az összesítést magáért beszél majd.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hete #8868 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnapi elsö és utolsó játékom: 16km-röl "oneshot"olták az Atagomat.
A hétre befejeztem a játékot. Majd még eldöntöm játszok-e jövöhéten.

• durmi777
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hete #8869 Írta: durmi777
durmi777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jártam igy én is és pont Atagóval.Éppen csak elkezdődött a csata szinte még lövés sem volt és egy Yamato egyetlen első sorozattal elsüllyesztett.Arra sem volt időm,hogy megnézzem a távolságot.Elgondolkoztam azon hogyan lehet ezt megcsinálni!!Biztos nagyon gyakorlott játékos volt. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.412 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.