Mert a birkák, birkák is maradnak, lásd a született idióták történelmének újabb fejezetét.
A csata jól alakult, frankon lenyomtunk két cap-at. Utána egy Nagato kért segítséget, mert belerohant három csatahajó meg egy romboló össztüzébe.
Oda érkeztemkor változott a helyzet, a Sims ügyesen belerohant a füstbe lőtt egyik torpedómba
, a Colorado meg az Amagi tűz alá került, szépen fordítottunk a helyzeten, erre az összes birka, a csatahajókban ülve oda hajókázott, mondván, majd mi megoldjuk öcsi, ne parázz. Akkora önbizalmuk volt, hogy sírtam a szégyentől, hogy ezek játszanak, ráadásul hajóban ülve. A lényeg a cirkálóink és rombolóink elhullottak a cap védelme során, az utolsó rombolónk ostoba módon beszaladt 4 hajó össztűzébe, bár szerintem már ő is agyfaszt kapott.
A lényeg, a birka csathajók bégetve, durrogva törtek előre, elsüllyesztették az utolsó csatahajót, majd lassan tettek egy nagy kört, miközben az ellen rombolói röhögve lőtték őket halomra, az ellen cirkálói pedig sorozták őket. A birkák bégettek hangosan, és elsüllyedtek. Én megpróbáltam egy másik ponton betörni a mellettünk lévő cap pontra, és 1/3 hp-n belefutottam egy Mogai-ba és egy New Orleansba. A Mogami-t kikaptam, ágyútűzzel és torpedóval. A New Orleans is kapta a részt, amikor engem is utol ért a vég, egy Hatsuharu megszórt torpedókkal, és két romboló meg egy cirkáló össztüze már sok volt, nem tudtam kimanőverezni a támadásokat. Azt hiszem ha megnézitek az összesítést magáért beszél majd.