Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8621 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon jó ez a 3-os szorzó, csak egy gond van, ma volt először időm játszani, az akció kezdete óta és egész kereken NULLA győzelem 5 csatából.
Na úgy nézem az akció végéig hanyagolni kel, mert úgy látom a 3 szoros szorzó megszerzéséhez vért kellesz izzadni...

Hát tényleg egy retyó, kezd már lenni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8627 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A gyökér mit csinál megy támadni a rombolóval nem foglalna a bázis másik végében, mert Ő akarja sebezni legtöbbet a (Írtam a barom retardált idiótának foglaljunk mert ésszel lehozható lesz a csata, de hát az agyatlan barom csak támad és kilöveti magát) csapatba és ez által persze a biztos vereségbe vinni a csapatot! :evil:
"Szép munka idióta gratulálok neked lett a legtöbb XP/sebzésed!"

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 2 hete #8628 Írta: hangya7204
hangya7204 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na akkor én is csatlakoznék a "dühöngők" táborához!Viszont én azért mert nincs olyan csata hogy legalább 1x ki ne dobna a játék.Eddigi kidobás 1 csata 3 kidobás.Persze mire visszalépek vagy kilőttek,vagy agyon sebeztek (kivéve ha jók a csapattársak és bevédenek).Biztos volt már róla szó valahol,de miért csinálja ezt a szerver?

Több
9 éve 2 hete #8634 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Technikai problémák rovatban volt róla szó, ha jól emlékszem.

Internet problémára tippelnék a te esetedben is. Valami miatt megszakad a kapcsolat egy rövid időre a szerverrel és általában ezt a szerver rossz néven veszi és kitesz a játékból.

Érdemes lenne utána nézni, mi használja még az internet sávszélességedet játék közben és azokat arra az időre kiiktatni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hangya7204

Több
9 éve 2 hete #8635 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Valaki tapasztalta ezt?
Zoomolva vagyok, ágyúk betöltve, lőnék, de semmi se történik! Rendes egérrel és a beépítettel is nyomkodom a bal gombot, de semmi. Kijöve a zoomból meg tüzel. Eddig csak kétszer történt meg velem, de ez elégé problémás tud lenni, ha fontos helyzetben történne meg a következő.

Több
9 éve 1 hete #8638 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Valaki tapasztalta ezt?
Zoomolva vagyok, ágyúk betöltve, lőnék, de semmi se történik! Rendes egérrel és a beépítettel is nyomkodom a bal gombot, de semmi. Kijöve a zoomból meg tüzel. Eddig csak kétszer történt meg velem, de ez elégé problémás tud lenni, ha fontos helyzetben történne meg a következő.

Én olyat figyeltem meg, hogy ha nyomva tartod a lövés gombot, akkor ahogy betöltenek az ágyúk, tolja a sortüzet. Vagy mégsem. Tolnia kelene, de nem mindig csinálja. Van hogy mégegyszer vagy akár kétszer is újra kell kattintanom az egérrel mire elkezdi.
Mindezt zoomban.

Oldalmegjelenítési idő: 0.530 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.