- Köszönetek: 319
Szete58 írta:
Phaser írta: Amúgy én addig nem engednék senkinek T8-as prémium hajót venni amig nincs kifejlesztve legalább 1 T8-asa...
Nem biztos, hogy az üzleti modellef sikeres volna az autókereskedelemben... hmmm, mi lenne, példának okáért, ha a Ferrari-szalonban az eladó első kérdése ez volna:
- Uram, van már Önnek Lamborghinije?
- Nincs. Miért?
- Mert akkor sajnos nem tudjuk eladni Önnek ezt a modellt. Fáradjon át talán a szomszéd Fiat-szalonba egy Topolinóért...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Phaser írta: a vezetést sem Lamborghinin kell tanulni mert még a végén összetöröd
)
Persze ez jó ötlet,de itt a példa a mai elsö három csatám. Tier 6-7 az MM kedvezö de mivel a csapatársaid számomra érthetetlenül mint a birkák lemming trainben mennek avagy olyan területre mennek és elbújnak a sziget mögé ahová még egy eltéved lövedék sem megy soha az életben és csodálkoznak hogy mi történt kikaptunk? Hogy lehet ez de hát én marha jó voltam mert nem haltam meg és betaláltam legalább 2x. Föleg úgy hogy én még pingeltem is nekik ide kellene jönni még pár embernek mert nem lesz így jó. Lényeg a lényeg aki nem látja át mit kellene tenni annak tökmindegy milyen hajója van annyit elér,hogy a te játékod és a játékkedved elcsessze. Ennyi.Phaser írta: Ne ragozzuk ezt tovább. Én csak annyit akartam mondani, hogy miután valaki először felrakja a játékot, lehetőleg ne egy T8-as prémiummal kezdjen játszani úgy, hogy fogalma sincs róla, hogy mi hogyan van. Kezdje az elején, ismerje meg a játék működését a mapokat, és a hajókat és utána vásároljon. Ennyi. Téma lezárva.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.