- Köszönetek: 468
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Az egyik a csata végén benyögi, hogy ilyen hajón (U-boot) szolgált a nagyapja is. Nem aratott vele osztatlan sikert az ellenség soraiban.
Trucker39 írta: Szépen haladsz.
Én először mindenfélét kipróbáltam, utána eladogattam őket. Később vettem egy komplett japán flottát, de valahogy nem esett kézre egyik másik hajó. Eladtam az összeset, majd vettem egy USA flottát. Sajnos abból meg csapnivalóan rosszul ment a tengeralattjáró, így azt is eladtam, vissza vettem a német tengeralattjárót. Mindenből van egy Level IV-s hajó, kivéve a romboló, mert abból aránylag könnyen meglett a Level V.
Sajnos elég kicsi a játékos létszám, így lassan haladok én is.
Nagyon érdekes a CV vonal. Eleinte nagyon nem ment, de rá kell érezni. Igazi tengeralattjáró gyilkos. E mellett nagyon jó a romboló és a cirkáló ág is. Sajnos a tengeralattjáró egyenlőre még nem találja nálam a helyét, vagyis nem tudok vele megfelelő teljesítményt nyújtani, pedig lehet vele nagyon is menni. Látom, mit művelnek vele csatában. Két tengeralattjáró szanaszét ****tja a fél ellenséges flottát és nem bírnak velük.
Az egyik a csata végén benyögi, hogy ilyen hajón (U-boot) szolgált a nagyapja is. Nem aratott vele osztatlan sikert az ellenség soraiban.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.