Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

Több
8 éve 10 hónapja #9784 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Kis klános csata. Azt hiszem nem vallottunk szégyent! :cheer:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #9802 Írta: difectly
difectly válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Left BeHind fleet aktiv tagok jelentkezését várja!! igy keressetek rá kis és nagybetüre figyeljetek, mert csak igy találja meg!! kérelmet automatikusan elfogadja. fleet rendelkezik ts3 szerverrel is szóval gyertek gyertek :)
játékban megtaláltok Braindeadly néven

Több
8 éve 10 hónapja #9820 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Felfrissülve (mármint játék szempontjából) lássuk, mi történt a tengereken.

Szerencsére nem rontották el a javítással a dolgokat, legalábbis nem tűnt még fel nekem.

Láthatólag a Helgoland továbbra is jól érzi magát a bőrében.

Nos, nem mintha nem lenne már nagyobb hajóm is a kikötőben, de a Helgoland az egyetlen Elite besorolású hajó, amit egyrészt legénység fejlesztésre használok, másrészt nagy tűzerejű, harmadrészt szeretek vele jönni menni. Nem olyan "nagy fenekű", mint az amerikai rokona, de nem is olyan egyszálbélű mint a japán testvére. Van rajta fogni való, de ha kell harapni, azt is tud ám. ;)

De evezzünk vissza a tengerekre.

Érdemes egy elite hajót a kikötőben hagyni és naponta menni vele két győztes csatát.

Amúgy be került a játékba az angol királyi flotta romboló és hordozó osztálya, Level I-től Level X-ig. Reméljük, hamarosan lesz mellette cirkáló és csatahajó osztály is. A tengeralattjárójukra annyira nem vágyakozom. A német U-boot osztály teljesen megfelel az igényeimnek.

Mielőtt bárki "kiátkozna" innen a fórumról, szeretek a WoWs-l is játszani, de jelenleg a tengeri csaták iránti szükségletemet teljesen fedezi a SO.
Valahogy mostanában nincs kedvem idegeskedni a rombolók miatt, a betöltés miatt, vagy most megint nem jó a MOD csomag. Egyszerűen csak játszom.
Persze itt sem kolbászból van a kerítés. Laggzik a játék, leesik az FPS néha, seggbe lő a drága csapattárs, rambo-zik a fél csapat és 3 perc után már alig van valaki közöttünk a vizen és nem a víz alatt. Persze csata végéig marad a hülye gyerek és végig ugatja a csata idő hátralévő részét. Tehát összességében semmi újdonság.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9821 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
A mostani patch-be jött ez az újítás.:
- A csaták eredményei LV1-4 között nem számítódnak bele a killing és MVP rangokba

Nos ez kizárja a vissza megyek és a "kicsiket" irtom.Mint anno a WoT-ba a stat huszárok.Szóval nem tudod feltornázni a stat-t "lilává".

A másik a legénység. Vannak a lvl 7 és a lvl 10 skillek. Nem elég ha eléred a szintet a legénységet elő is kell léptetni. De csak ha fleetbe vagy kapsz ahhoz "nem tudom hogy nevezem" érmét vagy mit. Tegnap poénból ránéztem és volt 160 gyorsan ki is próbáltam. Valószínű elég borsos ára lesz ennek mert az első "szint" két ezüst csillag az került 100 ilyen érmébe. De azt egyelőre nem tudom mire fel kapja a játékos.
Viszont eventeken belül elég sokszor osztogat VIP-et amolyan prémium idő. Ezekbe is van külömbség csak hogy ne legyen egyszerű. :cheer:
Ha adott számú csatára kapd a VIP-et akkor 100% xp és credit, ha időre akkor 50% xp és kredit. És ugye ezeket veheted is. Lehet osztani és szorozni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Dagoneck által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9824 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Hát nem tudom, szépen jól magyarul. Nekem játék kezdete óta 0, azaz nulla darab érmem gyúlt össze. Pedig ha megnézed, a Flottában én szedtem össze a legtöbb Supply-t. Egy csatában 8 db kapunk. Akkor ki lehet számolni. Ezért sem értem már régóta, nekem miért nem gyűlik a Qualification coin, vagy mi is a neve.

A Level -1-3-t én is észrevettem , mert nem kerülök fel a ranglistára. Örülni nem örülök neki jelenleg, de majd később ez a dolog - ahogyan írtad is - nagyon jó lesz, mert a fejlesztett kapitányokkal nem mennek vissza ölni a kicsiket, mert nem fogja megérni.

Amúgy az MM még mindig rendben van. Inkább csinált két kis csapatot, minthogy a kisebbekkel összetegyen egy csapatba.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Trucker39 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9832 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Német cirkálókról mi a véleményetek? És a japánról?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Doktoruur által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.