Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9762 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
New battle bgm szerintem zene
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #9763 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Meglehet, majd aktív SO-zó kollégák megmondják került-e be új zene.

Több
8 éve 10 hónapja #9765 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Az a backgroundmusic.

Hát este akkor rácuppanunk, megnézzük mitől döglik a légy.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #9766 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
OFF:

azt nem tudom, de hogy a Hangya és a Pók mitől, azt igen:

ON:
patchnotesban javítottam a BGM -et.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9780 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Steel Ocean

Trucker39 írta: Ez egyenlőre csak teszt üzemmód nálam. Meglátjuk, hogyan működik a dolog flottában.

Ha nem megy a dolog, nem erőltetem, mert szakaszozni sem szeretek.

Kis anekdota: Pár éve (8 talán) hirtelen több időm lett játékokkal foglalkozni. Volt ilyen korábban is. Sokat századoztam IL-2-ben ( másik néven) vagy 10 egynéhány évvel ezelőtt. Utána hosszabb szünet, majd jött egy másik játék, ahol csapatban játszottam, míg párszor ki nem verte nálam a biztosítékot, hogy tizen-páréves kölyök mikrofonon üvöltve közölte, mit és hogyan csináljak, meg vén szarházi így meg úgy. Nos, azóta nincs fejhallgatóm és mikrofonom és nem is kívánkozok kis kölykök közé, hogy osszák nekem az észt.
Zárójelben megjegyzem, hogy voltam csapat találkozón, ahol "megvitattam" a kiskölyökkel a kérdést. Azóta sokkal tisztelettudóbb a nála idősebbekkel.
Kis fizika. Ha egy kilencven kilós test találkozik egy 40 kilós (vaságyastól) testtel, ott történhetnek elváltozások. (Nyugalom, nyolc napon belül gyógyult a sérült). ;)

Csak miattam ne csinálj TS szervert, mert fel sem lépek rá.

Trucker erre azt tudom mondani rossz játékosokkal szakaszoztál stb. Az a baj egy negatív élmény sokkal nagyobb kárt tud okozni (sokkal jobban latba esik mint a pozitív élmény) bárhol - bármiben nem csak itt játékban! Romboló ereje sokkal nagyobb egy rossz tapasztalásnak mint egy jó tapasztalásnak a pozitív építő ereje - hozzáteszem sajnos! Itt a játéknál maradva pl. szakasztársat akivel tényleg jól össze tudtok dolgozni és tényleg sikeresek vagytok szakaszban arra azt kell mondjam nagyon nehéz rátalálni. :ohmy:
De nem lehetetlen rá lehet ;) !

Én meg személy szerint sokkal jobban szeretek nem egyedül nyüstölni a hajókat, mert így sokkal élvezetesebb szórakoztatóbb is szerintem.

Szóval ami rossz azon túl kell lépni és lehetőleg el is kell felejteni, mert nem visz előre csak hátra az életben, hogy ne csak a játéknál maradjunk ez bármire értendő.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #9783 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Nos. Szerintem elég jól sikerült a patch. A BB pontosabb lett (kár, hogy ma nekem nem ment...). A tengeralattjárók szépen lettek kompenzálva a rombolókkal. Nem is ment annyira vele... De ez nem baj, mert túl vadak voltak és az egyensúly miatt erre szükség volt. Igaz, a torpedózás baromi nehéz, mivel nincs itt beépítve a játékba, az aim bot torpedó változata..... Magyarán 0 segítséged van, hogy hová lövöd!

Végül az én drágaságom:

:cheer:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.