- Köszönetek: 4
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Ez egyenlőre csak teszt üzemmód nálam. Meglátjuk, hogyan működik a dolog flottában.
Ha nem megy a dolog, nem erőltetem, mert szakaszozni sem szeretek.
Kis anekdota: Pár éve (8 talán) hirtelen több időm lett játékokkal foglalkozni. Volt ilyen korábban is. Sokat századoztam IL-2-ben ( másik néven) vagy 10 egynéhány évvel ezelőtt. Utána hosszabb szünet, majd jött egy másik játék, ahol csapatban játszottam, míg párszor ki nem verte nálam a biztosítékot, hogy tizen-páréves kölyök mikrofonon üvöltve közölte, mit és hogyan csináljak, meg vén szarházi így meg úgy. Nos, azóta nincs fejhallgatóm és mikrofonom és nem is kívánkozok kis kölykök közé, hogy osszák nekem az észt.
Zárójelben megjegyzem, hogy voltam csapat találkozón, ahol "megvitattam" a kiskölyökkel a kérdést. Azóta sokkal tisztelettudóbb a nála idősebbekkel.
Kis fizika. Ha egy kilencven kilós test találkozik egy 40 kilós (vaságyastól) testtel, ott történhetnek elváltozások. (Nyugalom, nyolc napon belül gyógyult a sérült).
Csak miattam ne csinálj TS szervert, mert fel sem lépek rá.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.