Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

Több
8 éve 11 hónapja #9838 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Japán hajóból nekem csak Level 1 romboló van. Talán ha két csatát mentem vele. Német cirkáló? Ki sem mertem próbálni, okulva a WoWs esetéből. A WoWs-ban az Omaha egy állat, míg SO-ban úgy kell rá vigyázni, mint a hímes tojásra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9859 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Japán cirkálók megvan T5-ig. Nos nekem a nehéz cirkálók jönnek be. Futuraka, aoba ezek jók 200mm ágyúk. Aoba már rendelkezik másodlagos tüzérséggel is és a torpedókat elég nagy szögben tudja küldeni. A futuraka-val csak kb. 90 fokba lehet torpedó küldeni elég nagy szívás volt.

Amit meg figyeltem a japánok gyorsak de kevés a páncél, a németek pontosak, gyorsan töltenek, páncélozottak viszont az orrukig se látnak.Amcsi és brit nincs arról nem tudok mit mondani.

Kipróbáltam a kongo-val hogy csak HE-t lövök nos az eredmény full HP-ról a DD egy salvo, egy crusier 3/4 HP-ról szintén egy salvo. Tehát "puha" célpontok ellen kötelező.

Több
8 éve 11 hónapja #9867 Írta: Trucker39
Omaha jó hajó. Gyenge a páncélzata. Kifejezetten nem ajánlatos BB-ket támadni vele. Mivel lassan fordul, nem igazán alkalmas tengeralattjáró elhárításra sem. Ahogy tapasztaltam, rombolók és más cirkálók ellen kifejezetten alkalmas. Oldalankénti 3-3 vetőcsővel nem igazán alkalmas komoly torpedózásra. Inkább csak önvédelemre. Tűzereje viszont kifejezetten jó. Nem csak ijesztgeti vele a rombolókat, hanem egyszerűen eltapossa őket.

Atlanta. Még keveset mentem vele. Milliónyi forgó tornya van. Emberesen megszórtam már vele másik cirkálót, rombolókat. Nem köszönték meg. Cirkálósan lassú, páncélja csak nyomokban fedezhető fel. Még sokat kell vele menni, hogy kézre álljon.

Több
8 éve 11 hónapja #9876 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Köszönöm a jellemzéseket. Egyenlőre marad a japán és a német (mert azt kezdtem el és a pénz meg kell a BB-re). Utóbbival még keveset mentem, de a japán eléggé üt. :)

Több
8 éve 11 hónapja #9877 Írta: Trucker39
Szépen lassan gyülekeznek a bevethető parancsnokok is. Amíg nincsenek kifejlesztve a speciális képességeik - de természetesen utána is - fontos oda figyelni arra is, hogy egy-egy beosztásban olyan parancsnok legyen, ami az adott hajónak a legnagyobb segítséget jelenti.

Ha a legénység kiválasztásánál, a beosztásokra mutattok, kiírja, az adott parancsnok mennyi bónusszal járul hozzá a hajó teljesítményéhez az adott poszton. Érdemes egyesével összehasonlítani, melyik adja a legtöbbet az adott helyen és úgy csatába küldeni a hajót. Leírva bonyolultan hangzik, de képeken egyszerű a dolog.

Több
8 éve 11 hónapja #9878 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Igen, ezt én is néztem. Illetve én szűrtem is előtte. Bal oldalt kijelöltem a BB-t és alapból csak azt tette be (parancsnokot), amelyik kimondottan arra való. Persze van olyan is, ami több hajóra is alkalmas. Az elit pk nagyok kemény! Ha a csatában eléri az 5 csillagot, akkor lehet aktiválni a képességét. Salvo után mehet a következő 9mp múlva! :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.