Doktoruur írta: Szuper Puma! Már csak azt áruld el kérlek, hogy hol tudom ezt átírni. Köszi!
Szerk.: Nekem az átlagsebzés és a kill/death ration kellene.
nm ! épp írtam
sajnos mivel a kill/death ration nincs az eredeti fájlban és a python fájl szerkesztése, írása már meghaladja a képességeimet így sajnos nem megy...
Elsőként szeretném jelezni hogy semmilyen felelősséget nem vállalok a esetleges hibákért ! remélem sikerült érthetően leírnom, de szerintem hamar rájön mindenki, egyszerű a dolog.
A leírás :
res_mods\0.5.2.2\scripts\client\mods\config.json fájl tartalmazza a értékeket amik szintén egyénire szabhatók.
Pl
"battles":
{ "value": 1087, "color": 8432383 },
{ "value": 1673, "color": 13395711 }
csataszám ill színkód, példa esetében 1087 csata után kék szín, 1673 lejátszott csata után lila színt kap az adott illető.
Meg kell nyitni a config.json fájlt (én total commandert használok szerkesztésre) és ízlés szerint át lehet írni az értékeket.
Az eredeti mod győzelem/átlag xp kijelzést is egyénire szabhatjuk a következő módon.
res_mods\0.5.2.2\gui\flash\battle_stats.xml fájlt megnyitjuk(szerkesztjük) és megkeressük a köv sorokat :
<textfield>
<x>75</x>
<y>2</y>
<width>60</width>
<height>19.35</height>
<name>battles</name>
<text>{ship}</text>
<statsField>true</statsField>
<align>left</align>
<bold>true</bold>
</textfield>
<textfield>
<x>135</x>
<y>2</y>
<width>12</width>
<height>19.35</height>
<name>level</name>
<text>{level}</text>
<statsField>false</statsField>
<align>left</align>
<bold>true</bold>
</textfield>
<textfield>
<x>220</x>
<y>3</y>
<width>60</width>
<height>18</height>
<name>xp</name>
<text>@damage</text>
<statsField>true</statsField>
<align>right</align>
<bold>true</bold>
</textfield>
két sorban lehet kell/lehet variálni (fentebb pirossal kiemeltem):
<name>battles</name>
<text>@damage</text>
A battles és a @damage mehet az eredeti wins ill @xp helyére, ahogy az előző hozzászólásomnál a képen is látható.
Több variációt nem próbáltam ki.
Arra felhívom a figyelmet hogy a @ ne maradjon el ahol eredetileg is szerepel mivel nélküle nem működik a mod.
Majd megismételni lentebb mivel a
<left_ear>
<right_ear>
értelemszerűen a két csapat paneljét takarja.