- Köszönetek: 187
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Érdekes dolgok ezek....Tegnap mi is szakaszoztunk Szete bátyával.Volt egy magyar srác a csapatunkban,volt klánja,meghívott bennünket,elvileg az is laza klán,beléptünk.Szerinte a komolyabb klánokat hagyjuk meg a jobb játékosoknak,ezt én is így érzem.....Tegnap még utána játszottam,de volt hogy senki sem volt fent a klánból.Aki belépett köszönt a többieknek.Azt azért tudni kell hogy ez a játék nem a wot,ott sokkal többen vannak.Én nem is szeretném azt ha bárki előírná nekem hogy x időben x hajóval legyek jelen,az szerintem már munka,de ki hogy érzi...A végére:PzPumát csak innen ismerem,de nem hinném hogy bárkivel is ge@izne,itt is sokat segített már nekem,és másoknak is....PzPuma írta: Kedves barátom !
1, nem ge@izek
2, Ismersz ? tudod hol játszottam eddig, netán hogy milyen "pozíciókat" töltöttem be ? nem...
2a, lehetőség adott volt, miért nem regisztráltál klánt ?
3, Kirakás nem megoldás ? szerintem bizonyos esetekben igen.
4, burkoltan cselekvőképtelennek és gyenge akaratúnak írtál ? moderáld magad légyszíves.
5, Miről írsz ?! miért is lettél kirakva ? és ha már így e fórumon estél nekem enged meg hogy itt tegyem én is közzé miért raktalak ki (ha egyetértenek velem ha nem) :
(A képek a kizárásod után készültek mivel sejtettem hogy ha máshol nem de itt következményei lesznek.)
Miért is alakult meg a klán ? hogy ha már volt rá lehetőség akkor e fórum tagjai kezdjenek el együtt játszani, kinek hogy van kedve és ideje.
Rossz napod volt ? (pillanatot nem írok mert ez nem valós) kérlek ezt csak most írtad nekem.
Valamint ha valakinek rossz napja van az nem a játékban tölti ki a dühét ahova kikapcsolódni mennek az emberek (vagyis a többség, szerintem), nem lépsz be játszani vagy ha mégis nem csinálja azt amit te.
Végül nem rossz napod volt hanem problémád, a klán tagjainak inaktívabb játéklátogatása miatt.
Még most a kezdetekkor gond ez, akkor később mi lesz ? és ezért is tettelek ki, elnézést ezért de ez a döntésem.
A wowshu nem HC klán ! (kérdez meg egy wot klán tagot mit jelenta HC) hanem ahogy a jelentkezéskor oly sokan írták egy fun, laza, baráti stb klán.
Így nem is várom el(te sem), nem is várható el hogy pontban ekkor és ekkor mindenki megjelenjen ! (lsd wot klán csaták stb) vagy épp folyamatosan fent legyen állandóan a fél klán... Mindenki akkor lép fel játszani amikor kedve van.
Zárszóként pedig nem tudom honnan vetted hogy Ledgeri a barátom... játszottunk együtt, fent is van a barátlistámon, ismerjük egymást.
Bosszú ? fórum kizárás ?! Mit bosszuljak meg ? a fórumhoz, moderáláshoz stb semmi közöm....
Zárom soraim, részemről itt lezártam e témát.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.