Klános Beszélgető

Több
7 éve 11 hónapja #30304 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Ahogy először láttam h gond van, meg kidobás, aszittem h személyeskedése volt, de szerencsére semmi ilyesmi :whistle:
Reveszlaci sztem kicsit türelmetlen vagy :P , ha jóval aktivabb klánélet kell neked, lépj be vmi aktiv klánba. Itt a fórumon is volt szó egyikről, a Bloodcats talán.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30307 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Pontosítanék, amit írtam. Az "idegen " játékosokat egy csatára értem, ha bemész 1-2 emberrel szakaszban, őket ismered, velük össze tudsz dolgozni, de a többiek kérdéses, csak csata alatt derül ki, mennyire csapatjátékosok. De ha visszahoznák a csapat csatákat, akkor ott idővel össze tud szokni 10-12 ember, és azért az már másfajta játékot kíván, ott már kell a stratégia, de ezzel együtt másfajta játékélmény is lesz. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Szete58, DragonZ

Több
7 éve 11 hónapja #30331 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Ez a klanozas a WoWs-ban meg teljesen beta, azon kivul, hogy egy chaten vannak magyar jatekosok, mas extra meg nincs, de egyenlore ennyi pont eleg. Jo ismerkedni, jo szakaszt krealni, amihhez jo esellyel van partner, van hangkommunikacio es van csapatjatek.. Ezek meg tok uj dolgok es majd kialakulnak a dolgok idovel.

Laci, szerintem folosleges volt ez az emozas, itt meg folosleges hardcore dolgokat varni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
7 éve 11 hónapja #30650 Írta: Anry19
Anry19 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Sziasztok.. Esetleg ha volna valamelyik Klánba Hely szivesen belépnék..jatekban AnrySS-kén megtalaltok :) hajok t3-10ig

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 11 hónapja #30662 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Üdv.
Én inkább egyedül maradok senkinek nem kívánom mikor elszakad nálam a horgonylánc ;).
Viszont a Család szereti ha Apa a kollégával hajózik, akkor nyugodság van :) és csend :D
H70

Több
7 éve 11 hónapja #30663 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
"Én inkább egyedül maradok senkinek nem kívánom mikor elszakad nálam a horgonylánc"

Vettem észre a chaten:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hellgor70

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.