Klános Beszélgető

Több
7 éve 11 hónapja #30291 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Tyer, valóban van több idegen játékos egy klánban, de csak egyelőre. A szakaszozások közben majd megismeri őket az ember, pont, ahogy írtad: "ez a klánosdi inkább egymás megismeréséről szól". Nincsenek mindig fenn a megszokott szakasztársak. A beköszönéshez annyit fűznék csak hozzá, hogy "Aki jön, az mondjon jó napot!". Aki ezt nem érti, nem való társaságba!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Eper, leopardusz, llw99, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30294 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Szete58 írta: Tyer, valóban van több idegen játékos egy klánban, de csak egyelőre. A szakaszozások közben majd megismeri őket az ember, pont, ahogy írtad: "ez a klánosdi inkább egymás megismeréséről szól". Nincsenek mindig fenn a megszokott szakasztársak. A beköszönéshez annyit fűznék csak hozzá, hogy "Aki jön, az mondjon jó napot!". Aki ezt nem érti, nem való társaságba!

Dobó István is ezt mondta Egerben,amikor arra biztatták hogy lőjön a törökökre...... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Szete58, leopardusz

Több
7 éve 11 hónapja #30295 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Bár nem ismerek mindent ebben a vitás ügyben de utána olvasgatva a dolgokat,szerintem igaza van PzPuma-nak. Nem ismerem személyesen,de mindig rendesen,segitőkészen irt,válaszolt, és szerintem is ez a WOWSH klán csak poén,fun,szórakozó klán, nem komoly verseny klán. Itt jelenleg aki akar ir a másiknak,hogy gyere játszunk aztán lehet,hogy a másiknak épp csak 1-2 körig leszorzózni vagy valami feladat teljesitése miatt van épp akkor bent, és lehet nincs kedve akkor klán-szakaszozni (na ezt a szóösszetételt :) ).
Én eddig csak Seahwak_HUN, Dewri, Volturius, PzPuma, oksa11-el szakaszoztam (KZoli), de pl tegnap este Dewri-vel maradtunk bent a szakaszban (Seahwak kilépett akkora,mert fáradt/más dolga volt), ő 5-ös Kongo-ját fejlesztette én pedig akartam még a 7-es Shiratsuyut fejleszteni igy nem nyomtuk tovább arra a pár csatára már a szakaszozást. De ebből nincs baj,legközelebb majd folytatjuk. Szerintem igy kell felfogni ezt a laza klánt is... :)

Több
7 éve 11 hónapja #30296 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

James Onedin írta:

Szete58 írta: Tyer, valóban van több idegen játékos egy klánban, de csak egyelőre. A szakaszozások közben majd megismeri őket az ember, pont, ahogy írtad: "ez a klánosdi inkább egymás megismeréséről szól". Nincsenek mindig fenn a megszokott szakasztársak. A beköszönéshez annyit fűznék csak hozzá, hogy "Aki jön, az mondjon jó napot!". Aki ezt nem érti, nem való társaságba!

Dobó István is ezt mondta Egerben,amikor arra biztatták hogy lőjön a törökökre...... :)

Azért tettem idézőjelek közé, Betyár uram... is nélkül a helyes szórend akkor: Dobó István mondta ezt Egerben... s valóban nem indította a Kapitány Úr anno a tűzvezetést, megvárta, míg az ellen lőtávolon belülre kolbászol... nagyon sokat ér, ha az első sortűz gyilkos... nem csak azt köll nézni árgus szemekkel, hogy bekerült-e a tűzvonalba az ellen, hanem azt is, hogy lát-e vajon... de elkalandoztam a klánosditól... Bocs!

Több
7 éve 11 hónapja #30297 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Lacikám én mondtam neked,hogy ne itt beszéld ezt meg Pumával.Ami a klánban történik az ott is marad. Ez arany szabály. ;)
Én is voltam már pár klánban más játékban.Leginkább azt untam meg,hogy folyton előírták,hogy mikor legyek fent,mert háborúzni kell a többi klánnal és tartani kell a szintet,stb.Ez egy darabig megy,de aztán inkább már nyűg és átmegy kötelező jellegű munkába.Na ezt untam meg én is.Persze ezzel nem azt mondom,hogy nem tenném magam oda,ha esetleg belekeverednénk egy jó kis bunyóba. :)
Puma előre jelezte,hogy Fun klán,nem hardcore.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, James Onedin, Eper, Norbee82, llw99

Több
7 éve 11 hónapja #30301 Írta: Palee1987
Palee1987 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Üdvözlet!
Már beszéltem online fujipapával szeretnék felvételt nyerni a klánba.
Lelkes vagyok és aktív, T9-ig vannak hajóim.
már unalmas egyedül game.
főleg napi 4-5 órában:S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.271 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.