- Köszönetek: 18
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nik0nosz írta:
ledgeri írta:
PzPuma írta:
Nikonosz, idézet a (BC) FB csoportból :ledgeri írta: Mi lett a Bloodcats-szal, és miért egy 17x csatás emberke a commander?
"Sziasztok!...
"
Ledgeri, nem tudtál erről ?
Nem én, mivel semmilyen formában nem vagyok kötve hozzá, és nem voltam értesítve a FB csoport hoz való kötelező csatlakozásról...
De ez ok is lenne, de.... ja hogy az a 17x csatás a másik acc.... Hát így már értem, de azért egy ingame körüzi belefért volna...
Az ilyen mozgások nem igazán jó csapatépítők mondom ezt annak tudatában, hogy szerintem tényleg én voltam az egyik legkevésbé kötött emberke...
nem voltál online még ezért nem írtam, legalábbis amikor én az voltam...
ledgeri írta: Azt az elején kiirták volna (egyébként meg lehet az is jutalom, hogy megmarad a béta után a klán... legalább is esélyes...
Nik0nosz írta:
ledgeri írta:
PzPuma írta:
Nikonosz, idézet a (BC) FB csoportból :ledgeri írta: Mi lett a Bloodcats-szal, és miért egy 17x csatás emberke a commander?
"Sziasztok!...
"
Ledgeri, nem tudtál erről ?
Nem én, mivel semmilyen formában nem vagyok kötve hozzá, és nem voltam értesítve a FB csoport hoz való kötelező csatlakozásról...
De ez ok is lenne, de.... ja hogy az a 17x csatás a másik acc.... Hát így már értem, de azért egy ingame körüzi belefért volna...
Az ilyen mozgások nem igazán jó csapatépítők mondom ezt annak tudatában, hogy szerintem tényleg én voltam az egyik legkevésbé kötött emberke...
nem voltál online még ezért nem írtam, legalábbis amikor én az voltam...
Nem homok a tengerparton: Kikeresel, beírod, megmarad, míg belépek
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.