Technikai problémák

Több
8 éve 7 hónapja #17914 Írta: Tomibacsi1981
Tomibacsi1981 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok! Hónapok óta nem játszottam tegnap este letöltött a játék vagy 8 giga frissítést és azóta nem megy semmi betöltéskor mindig bedobja, hogy a működés leállt és a Windovs megoldást keres a problémára... Mi a teendő ilyenkor?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17916 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Szerintem inkább szedj le egy szűz klienst (a telepítő által ajánlott directX-et mindenképp rakd fel).

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18747 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Crash-elsz? nézz ide, segíts
Akinek mostanában crashelget a játék nézze már meg, hogy abban a körben, "pillanatban" halt-e meg valaki type 90-es japán torpedó által. Mert most nekem megint behallt a game, de pont a képernyőmön meghalt valaki akkor ilyen torpi álta ... És ez azért lényeg, mert ugyanezt a torpedó típust használja az ARP myoko, ami ugye most kapott egy új grafikai megjelenítést, így szerintem itt a bibi.
Megerősítésre várnék még!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 7 hónapja #18795 Írta: PlayerPAPI
PlayerPAPI válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni, nekem eltűnt az egér mutató az új pechből így elég nehéz eltalálni a gombokat! :(

Több
8 éve 7 hónapja #18812 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Crash-elsz? nézz ide, segíts

ledgeri írta: Akinek mostanában crashelget a játék nézze már meg, hogy abban a körben, "pillanatban" halt-e meg valaki type 90-es japán torpedó által. Mert most nekem megint behallt a game, de pont a képernyőmön meghalt valaki akkor ilyen torpi álta ... És ez azért lényeg, mert ugyanezt a torpedó típust használja az ARP myoko, ami ugye most kapott egy új grafikai megjelenítést, így szerintem itt a bibi.
Megerősítésre várnék még!

Team Battle: Első halál, képernyőn: kifagyok... ok visszajöttem forduló vissza kilövök egy atago-t NC-vel (szóval nem a torpi, hanem a robbanás...) bumm kifagyok... meg még volt kettő ma... Holnap lehúzom újból a cuccost..

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18963 Írta: Vadászhun
Vadászhun válaszolt a következő témában: regisztrálás
Sziasztok!

Le töltöttem a WOWot és nem tudtam bejelentkezni a freemailemmel mert amikor a kukacot akartam írni valamilyen ismeretlen freemail jött ki és nem az elején volt a kukac ha nem a végén...
Ma töltöttem le a játékot és le is töröltem úgy hogy ha tudtok valamit létszíves írjátok meg mi lehet a gond!
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Vadászhun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.