Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #45250 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Rendben, akkor várom a többi skillt is :lol:
Az ötös [strike]járgány [/strike]hajó van meg mindkét ágból, az érdekelne hogy az első 1-2-3-4 pontos skill mi legyen rajtuk...

angol hajóknál a KGV-nél vagyok, minden csatahajóm olyan, hogy lőhetik, arra vannak. de az angolnál megpróbállom ezt a lopakodós dolgot, kevés a hp-juk, látom benne a ráciot.

a francia ahol elöbb vagyok nagyon papír, se radar, se sonar, csak sebesség, de nem túl fordulékony.
(8-9 tier értelemszeruen) az incoming fire alertet nem magyarázom :)
adrenaline rush, ha belefér mindenre jo. talán rombin kivul, nemtom a torpedo toltest javitja-e, ha igen, akkor mindenre jo.

Charlesnak ugyanugy ahogyan a Luisnak is folyamatosan ellövik nálam a kormányát, van olyan, hogy megjavítom, következő salvo megint ellövi. de soxor nem gyujtanak, csak ellövik. nemtom a Henrivel mi lesz, majd meglátjuk.
Atago ilyen kicsit, többi japánra nem használtam, de Atagonál nagyon hiányzik - Zao kapitánnyal fut általában

szerintem nagyon kevés a kormánylapát hp-ja, és eleve nagyon gyors hajókról van szó, ahogyan kifordulok a lövések elől a hátulját találják el, ha eltalálják :)

szal last stand.

St:Luisnak töltésgyorsítóval 29,6 a toronyforgása, lehetne jobb,néha zavaró.
Henrinek ugyanigy fel fog menni vagy 38 fokra, ott majdnem biztos, hogy szukseg lesz az expert marksmanra.

superintendent van még fent, ez alapvetően pénzt termel, 1 prem gyorsito, meg egy prem javito arat meccsenként, demolation expert esetleg helyette, ha premmel jatszol akkor nyugodtan, ha nem, akkor izles szerint.

légvédelem. hááát, fent van az advanced training, de nagyon problémás. nagyon gyenge igy is a legvedelem, és a Henri még rosszabb lesz. ha gépet nemtok lelőni ugysem, akkor lehet hagyom a fenébe, és felteszem helyette a radio locationt, mert jellemzően a távolságból is adódoan túlélek a meccs végéig, és nagyon nem mindegy, hogy az utolso rombolo, vagy mint tegnap egy Minotaurt tudom-e merre mozog, vagy sem.

romboló üldözésére egyébként gyilkos jószág, 42 csomót tud a Luis, és olyan 44 korul lesz a Henri, ez gyakorlatilag folyamatosan rajta van állandóra... ha még ezek után is maradna pont, akkor lehet pancsolni high alert, preventive maintance, ilyesmikre.
de ugysem fog :)

a lentebbi 1-7 tierre nem adok javaslatot, egyik hajó sem tud annyit, hogy érdemes legyen megtartani, meg ott ugysincs még annyi pontja a kapitánynak, de a vége szerintem ez lesz.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45293 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

én vagyok a hülye vagy tényleg olyan modult nyertem ami nincs már a játékban(a kérdés elsö részére nem várok választ)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45294 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: én vagyok a hülye vagy tényleg olyan modult nyertem ami nincs már a játékban(a kérdés elsö részére nem várok választ)

A mostani küldetés adta ezt. Nem lehet felrakni sehova, gondolom majd javítják.

Szerk.: worldofwarships.eu/en/news/common/in-soviet-russia-meme/ Már írták is, hogy gond van.
"[Update - 06/10] Due to an unfortunate mistake, Main Battery Mod.1 has been added as a reward for the final mission of Week 1, when the correct reward should have been Main Armament Mod. 1. As Main Battery Mod.1 cannot be installed to any of the ships, we will remove it from players' accounts, and credit Main Armament Mod. 1 within two weeks. Thank you for your patience and understanding!"
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Storm által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 6 hónapja #45295 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

köszönöm a választ de a játék ujrainditás után megjelent a jo is
Mellékletek:

Több
7 éve 6 hónapja #45329 Írta: Jan2_Hun
Jan2_Hun válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
A Revolutsia hajót hogyan lehet megszerezni?
Köszönöm a válaszokat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tomryx

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45330 Írta: Tomryx
Tomryx válaszolt a következő témában: Kérdés

Jan2_Hun írta: Sziasztok!
A Revolutsia hajót hogyan lehet megszerezni?
Köszönöm a válaszokat.

Prémium hajó. Meg lehet venni.
Oktyabrskaya Revolutsiya
Azzal a festéssel úgy nézz ki minta valami cirkusznak a hajója lenne. :lol:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Tomryx által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jan2_Hun

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.