Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja #33751 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
A gépről be tudtam illeszteni, csak online nem! Azért kérdem! De majd még próbálom! Kösz!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #33754 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
hol van? :dry:
nincs linkje?
online store?

Több
8 éve 3 hónapja #33756 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés

kg1003 írta: A gépről be tudtam illeszteni, csak online nem! Azért kérdem! De majd még próbálom! Kösz!

ha beillesztést választod megjelenik a kép---tehát,1 katt csatolmányok fehér sáv,,akkor kirak a gép játék könyvtárába sreenshot mapába ahova menti képeket,ott kiválasztod képet ,,kettöt rákatt,,akkor berakja kép címét fehér sávba,,és utána kattintasz beillesztésre....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Több
8 éve 3 hónapja #33757 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Én nem tudom hogy embereket ennyire nem hajt kíványcsiság, hogy ilyeneket, bármely fórumon végigpróbáljanak?? :dry: :lol: :) ;) "vagy én, vagy mindenki más a hülye"-valaki mondta valaki...

Nos nem mindenki informatikus(pl:én sem) és ha csak rákattolsz nem derük ki mit csinál,és hozzá értés nélkül nem akarsz baromságot csinálni.

u.i. ujra olvasva lehet félreértelmeztem a hsz-edet én sem vagyok tökéletes :evil: de közel járok :lol:

Első modis napomon, csináltam 3 topikot, és össze vissza másolgattam benne mindent, hogy lássam hogyan is működik -van vagy 3-4 gomb extra...
Ha veszek valami techi cuccot, egyből szétszedném, amíg a csavarok engedik, ha nem veszne a gari stb.

Ha rákkattolok, és nem történik semmi, akkor kattintok, írok bele, hogy lássam nem műküdik, vagy csak kell vele valamit csinálni... úgy is van szerkesztés gomb, modik, admin... Nem egy HSz-től fog leállni "a zinternet" ;) Ha meg mégis akkor sokkal nagyobb problémánk lenne már alapból. :whistle:

kg1003 írta: A gépről be tudtam illeszteni, csak online nem! Azért kérdem! De majd még próbálom! Kösz!

Ja jó, akkor értem (félrevitt a spoiler gomkéntisége fent, mivel ott is van egy "képbeillesztési" opció...
Szóval:
Csatolmány: Íródó HSz alatt hozzáadod a képet, és alul kattintható kiskép lesz a végén;
"Beillesztett Csatolmány" Ha a hozzáadott fájl sorában még az ottani beillesztés gobra is kattintasz;
Beillesztett online kép: A HSz-szerkesztő felső sorában, kiskép-link, majd oda link, majd ott beillesztés.

Ajánlom még az előnézet használatát, az elküld gomb mellett, hogy biztos elérd amit akarsz, nomeg legközelebbi kérdésednél a minnél több kontextus használatát.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33775 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
:) Hiszed, vagy sem végig szoktam próbálgatni mi mit tud. De csak módjával, mielőtt valami ostobaságot csinálnék.
Itt is ez történt. CSAK! A kép csatolása után, a "Beillesztés" gomb nem lett kipróbálva. (egyébként is sötétnek látszik a szöveg rajta) Nem gondoltam, hogy ha egyszer csatolom, - és a hsz-ben látszik, csak rá kell kattintani - akkor ha beillesztem akkor megjelenik képként!
De kösz a segítséget, kritikát!
Csak sikerült!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja kg1003 által.

Több
8 éve 3 hónapja #33791 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
azt honnét lehet tudni, hogy én szpotoltam-e egy hajót, vagy csapattárs?
sok olyan küldi van, hogy légy első, aki 3 hajót szpotolt... nincs erre valami számláló?

Oldalmegjelenítési idő: 0.536 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.