- Köszönetek: 83
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ha beillesztést választod megjelenik a kép---tehát,1 katt csatolmányok fehér sáv,,akkor kirak a gép játék könyvtárába sreenshot mapába ahova menti képeket,ott kiválasztod képet ,,kettöt rákatt,,akkor berakja kép címét fehér sávba,,és utána kattintasz beillesztésre....kg1003 írta: A gépről be tudtam illeszteni, csak online nem! Azért kérdem! De majd még próbálom! Kösz!
Első modis napomon, csináltam 3 topikot, és össze vissza másolgattam benne mindent, hogy lássam hogyan is működik -van vagy 3-4 gomb extra...vcsaba1968 írta: Én nem tudom hogy embereket ennyire nem hajt kíványcsiság, hogy ilyeneket, bármely fórumon végigpróbáljanak??
![]()
![]()
![]()
"vagy én, vagy mindenki más a hülye"-valaki mondta valaki...
Nos nem mindenki informatikus(pl:én sem) és ha csak rákattolsz nem derük ki mit csinál,és hozzá értés nélkül nem akarsz baromságot csinálni.
u.i. ujra olvasva lehet félreértelmeztem a hsz-edet én sem vagyok tökéletesde közel járok
![]()
Ja jó, akkor értem (félrevitt a spoiler gomkéntisége fent, mivel ott is van egy "képbeillesztési" opció...kg1003 írta: A gépről be tudtam illeszteni, csak online nem! Azért kérdem! De majd még próbálom! Kösz!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.