Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33470 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: prem. hajó vásárlás

cselii írta: Hajót vásárolnék (MASTER CARD kártyával), már többször próbálkoztam de mindegyik alkalommal a következőt irja ki :

Sorry, something went wrong.
Action temporarily unavailable. Please try again later.
Confirm.

Legalább 5 alkalommal próbálkoztam különböző napokon álltlában este.
Mi lehet a probléma?

Megnéztem, és az első dolog ami szembe tűnt az, hogy ahol meg kell adni a kártya adatait, ott felhívják a figyelmet arra, hogy vannak bankkártyák amelyek csak belföldi tranzakciókat engedélyeznek. Ehhez a bankkal kell kontaktálni.

Vásároltál már korábban is külföldi weboldalról ezzel a kártyával?
(Nem volt véletlenül kártyacseréd és ezért aktiválni kell az új kártyánál ezt a szolgáltatást? Magyarországon ezt előszeretettel csinálják a bankok... :( :angry: :sick: )

Ezt a bankod weboldalán a kártya információinál tudod megnézni. Ha nem hívd fel a bankot vagy kérdezd meg személyesen.
Amennyiben az idén már vásároltál vele külföldi oldalon, akkor az is elfordulhat, hogy átmenetileg az ö szerverüknél van a hiba.
De olyan is előfordult már velem, hogy egy korábbi vásárlásnál illetéktelen kezekbe kerültek az adatok, és a bank biztonsági okokból, automatikusan zárolta a bankkártyámat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #33473 Írta: Zoziusz
Zoziusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Tényleg csak egy gyors kérdésem lenne:

Történt valami változás a 0.6.0 patch-ben a BB-k AP lőszerével vagy csak én felejtettem el játszani kettő nap alatt, hogy a Bismarck-al a 65k átlag sebzésem a patch utáni harcokban 30k-ra esett vissza. 10km-ről oldalba lövöm a cirkálót 8 lövésből kiír 6 találatot erre 3 lepattan 2 nem ütötte át és 1 overpen.. Nem egyszer hanem folyamatos ez a sok lepattanó és nem ütöttem át sebzés bármire is lövök.

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33477 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Zoziusz írta: Tényleg csak egy gyors kérdésem lenne:

Történt valami változás a 0.6.0 patch-ben a BB-k AP lőszerével vagy csak én felejtettem el játszani kettő nap alatt, hogy a Bismarck-al a 65k átlag sebzésem a patch utáni harcokban 30k-ra esett vissza. 10km-ről oldalba lövöm a cirkálót 8 lövésből kiír 6 találatot erre 3 lepattan 2 nem ütötte át és 1 overpen.. Nem egyszer hanem folyamatos ez a sok lepattanó és nem ütöttem át sebzés bármire is lövök.

Elviekben nem. De ez a WG-nél nem jelent semmit... :sick: :evil:

Ezt hívják RNG-nek, és ez hétvégén csak halmozódik... :( :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 3 hónapja #33517 Írta: cselii
cselii válaszolt a következő témában: prem. hajó vásárlás
Kösz a választ. Még nem vásároltam egyáltalán most szerettem volna először, amugy két különbözö banknak a kártyájával probálkoztam de egyikel sem ment.
Marad hogy rákérdezek a banknál.

Több
8 éve 3 hónapja #33531 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez biztos, hogy helyes így?
ADRENALIN LÖKET kapitányi képesség.
"Megnöveli az összes fegyverzet töltési idejét, ahogy a hajó életereje csökken"
Szóval nem elég hogy csökken az életerőd, még tovább is töltesz és mindezért még két értékes kapitány képességet is fizetsz?

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33533 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem :) . Megnöveli az összes fegyverzet töltési sebességét VAGY csökkenti az összes fegyverzet töltési idejét

Hatsuharu, 1 sorozat, 4 ágyucső. Hogyan tudtam 6 bázisvédést produkálni egy salvoval? :woohoo: :S
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.450 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.