Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33598 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Leáll a játék!
Itt a megoldás a problémádra! Link

Sok sikert és jó játékot!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Fujipapa által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #33685 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
A chat bannt jelzi külön a játék,vagy csak egyszerűen nem tudok írni?Ismerős listán látok belépve embereket,de 0 belépett ismerőst mutat..én néztem cseh kettőt,vagy az jelent valamit?:)

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33689 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Harmadik meccsen is ugyanaz: 2/1. Summa: csak a Bumm!-ot számolja. Nem értem, miért kell a CV-knél a kill-lopást jutalmazni! :(

Miért kill lopás ha lesorozol valakit X HP-ról? Nekem simán megvannak az ilyenek... Úgy is lehet rá tekinteni, hogy minden Salvo, amit az ellen ki tud lőni a csapatodat gyengítheti, Ezért nem szabad hagyni, hogy valaki eltengődjön akár 1 HP-val is, mivel ugyanannyit sebezhet, ha 1 hp-val, vagy maxxal lő...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 3 hónapja #33692 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

Grievous írta: Harmadik meccsen is ugyanaz: 2/1. Summa: csak a Bumm!-ot számolja. Nem értem, miért kell a CV-knél a kill-lopást jutalmazni! :(

Miért kill lopás ha lesorozol valakit X HP-ról? Nekem simán megvannak az ilyenek... Úgy is lehet rá tekinteni, hogy minden Salvo, amit az ellen ki tud lőni a csapatodat gyengítheti, Ezért nem szabad hagyni, hogy valaki eltengődjön akár 1 HP-val is, mivel ugyanannyit sebezhet, ha 1 hp-val, vagy maxxal lő...

Javítsd kérlek, h. nem Grievous kérdezte, ő nem ír ilyen lámaságokat! :)

OK, értem, amit mondasz, egyet is értek Veled ebben, hogy minden - ágyú odaát + itt, ezzel az olyas szituációkra gondoltam, amikor hárman is lövik az egy szem ellent, már torpedók is mennek felé, mégis ráküldöm a bombázórajt, mert kell még egy bumm!

Tegnap négy meccsen négy hordozót iktattam ki, mindegyiket full életről s egyedül bombáztam s torpedóztam ki, mégsem adta hozzá a küldetéshez. Azt nem értettem, s nem értem ma sem, hogy miért nem lehetett azt a célt kitűzni, hogy "Hordozó repülőgépeivel pusztíts el öt ellenséges hajót!" Oszt pont. Akkor ott a pont.

Több
8 éve 3 hónapja #33698 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy pillanatig néztem ,hogy tényleg én írtam-e, utána látom, hogy nem XD

Több
8 éve 3 hónapja #33709 Írta: Kuntakinte
Kuntakinte válaszolt a következő témában: Leáll a játék!
Köszi, de ez nem segít. Ugyan úgy csinálja.

Oldalmegjelenítési idő: 0.381 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.