Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja #33710 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ok félrecsúszott az idézés :)

Az egész a sebzési rendszer számítási módján múlik:
Meglehet, sokszor van is így, hogy tied a kill, de lehet hogy pont a "beárasztési" sérülés, vagy épp egy tüzes sebzés tikken be akkor amikor amikor te már dobod a torpedóid, vagy hullanak a bombák, így nem fog számítani. Ha nem a becsapódo torpedó/bomba sebzési értéke nuláza le az ellent, akkor az nem számít...

Ha repülők lennének kiírva nem módosítana semmit, mert nincsenek kamikazek a játékban :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #33724 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
Spoilert, avagy képet, hogyan lehet beilleszteni a kommentbe?

Több
8 éve 3 hónapja #33742 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Katt a válaszra ,vagy idézésre lent, majd a szöveg felett, ahova írnál ott egy kis "windows ablak" ikon acsókos fejecske felett, az a spoiler..
Kép-beillesztés tőle jobbra 2., a kép-link(lánc)-os ikonka.

Én nem tudom hogy embereket ennyire nem hajt kíványcsiság, hogy ilyeneket, bármely fórumon végigpróbáljanak?? :dry: :lol: :) ;) "vagy én, vagy mindenki más a hülye"-valaki mondta valaki...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33744 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én nem tudom hogy embereket ennyire nem hajt kíványcsiság, hogy ilyeneket, bármely fórumon végigpróbáljanak?? :dry: :lol: :) ;) "vagy én, vagy mindenki más a hülye"-valaki mondta valaki...

Nos nem mindenki informatikus(pl:én sem) és ha csak rákattolsz nem derük ki mit csinál,és hozzá értés nélkül nem akarsz baromságot csinálni.

u.i. ujra olvasva lehet félreértelmeztem a hsz-edet én sem vagyok tökéletes :evil: de közel járok :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 3 hónapja #33745 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
Jó! Nyugodtan hülyézz tovább! Szeretnék egy általam kifényképezett képet feltenni! Nem "Csatolmány"-ként, hanem képként!
Köszi a segítséget!

Több
8 éve 3 hónapja #33750 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
De hát milyen formátumban van az a biz kép? A gépeden van, v online vhol az éterben v hol? Ha a gépen, akkor a fájl hozzaadása funkcióval simán megy. Ha onlány, akkor a linket illeszted be... :whistle:
Kép-fájl hozzaadása, mikor ott van a linkben, katt a beillesztés-re. S ott lesz a kép is a hszban. Amit spoilerezni akarsz, kijelölöd, majd katt a spoilerre.

Oldalmegjelenítési idő: 0.439 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.