Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja #33243 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Jó de, ha két oldalra lő, akkor talál minden 20. lövés, ha meg te jelölöd ki akkor mondjuk minden 7. Azért az nagyon nem mindegy. Ráadásul 2 oldalra lő, mindkét célpontot alig sebezve, vagy mondhatni fókuszálva 1 hajót durván sebezve. Mindkét esetben szerintem jobb a manuális.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33244 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Törlés!

maclac1952 írta: sajnos elbaltáztam a 0.6.0.0 frissítésnél nem figyeltem és az összes XP elment egy kapitány képzésre!de lehet mégis tovább viszem.sok idő míg ujjra felfejlesztem a hajókat!

Pont erre gondoltam, azért egy X-tiert újra kihúzni lehet nem lenne kedvem olyan ágon, ahol már egyszer végigszenvedtem magam.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Hipper23 által.

Több
8 éve 3 hónapja #33245 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez uj nekem, h többet is ki lehet jelölni, megnézem majd, de jó lenne.
Két oldalra ha lő, a két oldal ágyuival teszi, azok egy célpontot ugy sem fognak tudni lőni ;) szóval ebből a szempontból nem hátrány.

Több
8 éve 3 hónapja #33246 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Értem, hogy azt mondod, hogy jobb ha lő mintha semmit nem csinál. Az a kérdés, hogy fele annyi ágyú (mondjuk az egyik oldal) csinál-e több sebzést a Skillt felrakva, mint a két oldal a Skill nélkül. Erre nézve nincs tapasztalatom.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #33249 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Két oldalra lövésröl csak anyit hogy az egyik oldali lövegek nem lönek a másik oldalra (mert utban van a hajo).Persze több célpontnál megosztja a tüzet és ugy elég random a találat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 3 hónapja #33250 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Ez uj nekem, h többet is ki lehet jelölni, megnézem majd, de jó lenne.
Két oldalra ha lő, a két oldal ágyuival teszi, azok egy célpontot ugy sem fognak tudni lőni ;) szóval ebből a szempontból nem hátrány.

Várjuk a tesztet :) úgyis a bismarck következik, (már meg tudnám venni, csak nem akarok rá freexp-t költeni) gneisén van egy 14pontos kapitányom, ő úgyis a bismarck-ot fogja terelgetni, szóval annak megfelelően akarom majd elkölteni a pontjait B)

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.