- Köszönetek: 490
No de Szete Báttya így kell viselkedni???Szete58 írta:
vcsaba1968 írta: nem hülyeség
ha véletlen volt akor nem pinkülsz azzonal ha több véletlen akor figyelj oda kicsit
ha ezzel élvezkedsz akor meg kicsinálod magad
Teljes mértékben egyetértek VCsabival. Nem leszel azonnal Barbie, akkor sem, ha direkt volt, akkor sem, ha véletlen volt... a torpedótalálatot másképp kezeli, mint a lövést, eleve véletlennek veszi a program. Három kilométerről teljesen direkt eresztettem bele mintegy véletlenül torpedókat nevelési czélzattal egy ácsorgó csapattársba, mondván, úgysem rózsaszínesedem be... ha elindul, akár csak negyedgőzzel is, kikerüli... nem, nem kerülte ki, mert AFK-zott, három torpedót így bekapott... semmi büntetést nem kaptam mindaddig, amíg le nem égett, mert leégett a lelkem... nem lettem rózsaszín, de kegyetlen levonást kaptam a csatára... alig pár ezerrel hoztam pozitívra.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Menyiben bünteti a csapatot ha kiesik egy olyan "játlkos "aki a saját csapattársait lövi szorakozásbol?
Rájöttem én is, h. nem!James Onedin írta: (...) No de Szete Báttya így kell viselkedni???
Dehogynem,megérdemelte!!!Szete58 írta:
Rájöttem én is, h. nem!James Onedin írta: (...) No de Szete Báttya így kell viselkedni???
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.