Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #19964 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés

Dr.OGA írta: Az updates mappámban jelenleg 9 GB van, ezt ugye ki lehet törölni?

Amint végzett a frissítéssel igen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #19965 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Klán?
jó buli, de én biztos nem fogok ülni mindennap 3-4 órát a gép előtt... wotban sem tudtam.

Több
8 éve 11 hónapja #19966 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok, ki használ aslain packot? Felraktam, de a hangmód, ilt a betöltőképernyőnél a mozgóháttér nem cserélődött le.
A skinváltások probléma nélkül működnek.

Több
8 éve 11 hónapja #19972 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Klán?
Csatlakozom az előttem szólóhoz ;)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19973 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Toweliee írta: Írtam a wg-nek ....az egyik játékos (Count Adyn) ajánlott egy módszert (check game integrity), ezt megcsináltam,

Hogyan lehet forszírozni az ellenőrzést? >>>>>>>>>> meglett
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja ledgeri által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19997 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Toweliee írta: Találkoztatok már ezzel, vagy hasonlóval? Mi a megoldás? Csatabetöltés közben bejön ez az ablak, megakad a töltés, és addig nem tudok visszalépni a játékba amíg véget nem ér az indított játék.

Játékösszeomlás nálam már rengeteg csata - csatám vérzett el ez véget. Nem lett megtalálva a hiba nálam, de lehetséges(nem 100 %) valami memória kezelési hiba a játékban a videokártyával kapcsolatban [talán]. Az kiderült viszont, hogy nem VGA kártya függő legalábbis nem márka, tehát mindegy, hogy ATI vagy NVIDIA mert mind két kártyánál volt ilyen. Nekem ATI-s van (ASUS ATI Radeon 6970 2G).
Időnként, időről - időre jelentkezik nálam ez a hiba. A kérdéses üzenet van, hogy játék elején ("szerencsés eset") vagy a csata hevében pont amikor éppen a sűrűjében vagyok ... .*/
Kifagy a játék és a kérdéses hibapanel előtérbe kerül a képernyőn. (Nálam élénken emelkedik a vérnyomás....)

Amit szoktam csinálni:

Játék bezárása feladatkezelőből, ha az asztalról nem lehetséges aztán mimnél előbb vissza lépés a játékba és imádkozni, hogy a 10 esetből az az egy legyen amikor még tudom folytatni a csatát érdemlegesen és nem a halakat szemlélem a fenéken visszaérkezve...

Javaslom nézd át a "Technikai problémák" nevezetű topikot ott részletesen vannak írások ezzel is kapcsolatban.

Esetleg jó volna oda felraknád a géped pontos paramétereit (VGA, alaplap, háttértár, RAM, márka-típus-kapacitás megnevezésével valamint az operációs rendszer pontos paramétereit és, hogy használsz-e módokat a játékban) és ugye a hibajelenséget.
Mert lehet később már okosabbak lennénk több ilyen paramétert össze tudnánk vetni ..
(Az lenne az igazi, hogy akinél már jelentkezett ez a hiba mindenki ezt megtenné.)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Toweliee

Oldalmegjelenítési idő: 0.496 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.