Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #20051 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Aláírom, majd minden csatában... de a másik csapatban látott már olyat valaki?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20061 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: A fenti képen szereplő hiba egy tömörítés kicsomagolási hiba üzenet nem tudta a csomagokat kibontani.

Ez egy új teória számomra és miből vontad le ezt a megállapítást? (Vagy honét hallottad?) Mert eddig így kép alapján még senki nem mondott hasonlót.
Úgy értem van valami ez irányú képzettséged netán mi alapján gondolod ezt?

Mitől lehet az, hogy egyes embereknél jelentkezik és másoknál nem?**
Egyszer jelentkezik másszor nem egy nap van, hogy többször is másszor csak egyszer stb.?

**A felhasználó hardver és szoftver környezetétől úgy nézem függetlenül úgy értem halottam Win. X Win Y operációs rendszernél is és x - y hardver összeállítású Pc-nél is és x - y internetszolgáltató által biztosított netthozzáférésnél is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja #20068 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Na az jó de alig van olyan csata ahol nem lőnek belém vagy nem torpedóznak meg, elképesztő gyökerek vannak. Hátulról torpedóz nem is értem minek hiszen az elérési zónájában csak mi vagyunk akik elől harcolnak. Aztán meg a belém lövés na azt nem is értem, van egy Penascolás user az rendszeresen belém lő vagy más csapat tagba.

Több
8 éve 11 hónapja #20069 Írta: Kzoli

geotigris9 írta:

Kzoli írta: A fenti képen szereplő hiba egy tömörítés kicsomagolási hiba üzenet nem tudta a csomagokat kibontani.

Ez egy új teória számomra és miből vontad le ezt a megállapítást? (Vagy honét hallottad?) Mert eddig így kép alapján még senki nem mondott hasonlót.
Úgy értem van valami ez irányú képzettséged netán mi alapján gondolod ezt?

Mitől lehet az, hogy egyes embereknél jelentkezik és másoknál nem?**
Egyszer jelentkezik másszor nem egy nap van, hogy többször is másszor csak egyszer stb.?

**A felhasználó hardver és szoftver környezetétől úgy nézem függetlenül úgy értem halottam Win. X Win Y operációs rendszernél is és x - y hardver összeállítású Pc-nél is és x - y internetszolgáltató által biztosított netthozzáférésnél is.

Na akkor vegyük sorra a dolgot.

1. Igen van ilyen jellegű képzettségem spec programozásból és kibervédelemből élek ez a munkám 22 éve.
2. Az a kép információkat tartalmaz ami értelmezhető.
3 A szakmai része kicsit részletesen: A Zlib egy tömörítés kezelési eljárás, A feladta az hogy dekódolja a csomagokat a szerver és a kliens között erre akkor van szükség ha ,a csomagokhoz a hozzáférését akarják korlátozni. Ilyenkor a fejlécében lévő utasítások szerint csomagolja ki magát és futtatja a benne lévő fájlokat . Amennyiben valamelyik csomag betöltése sikertelen akkor adja az 5 hibaüzenetet. Ennek oka lehet egy sérült csomag, vagy a telepítés során az egyik csomag nem került megfelelő helyre. De hiba lehet a szerver oldalon is Ez például jelen játék esetében rengeteg ilyen csomag létezik és a hiba akkor jön elő, ha valamilyen eseményhez szüksége van a sérült, vagy rossz helyen lévő csomagra egyébként nem jelentkezik.

És legvégül íme egy kód részlet nem olyan régen más területen egy kollégánál jelentekezett egy pontosan ilyen hiba más kérdés hogy itt a kódban van hiba! A beszélgetésből van a részlet ami egy szakmai forumon zajlot.

I have a valid zlib compressed string, attached here as 'mat.bin' (1.7M), that cause and error on zlib.decompress decompression:

>>> import zlib
>>> data = open('mat.bin', 'rb').read()
>>> out = zlib.decompress(data)
Traceback (most recent call last):
File "<ipython console>", line 1, in <module>
error: Error -5 while decompressing data

I know these data are valid, because I get the string I was expecting with:

>>> dc_obj = zlib.decompressobj()
>>> out = dc_obj.decompress(data)

As expected, there is no remaining data after this read:

>>> assert dc_obj.flush() == ''
>>>

I believe that the behavior of zlib.decompress(data) and zlib.decompressobj().decompress(data) should be equivalent, and that the error for zlib.decompress(data) is therefore the symptom of a bug.

Remélem a válaszom megfelel neked!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Dr.OGA

Több
8 éve 11 hónapja #20085 Írta: Kzoli
Azt lányos zavaromban elfelejtettem ide írni, hogy amiért ezt csinálták az balgaság! Arra jó hogy gyorsabb legyen a betöltés stb hiszen lehet optimalizálni. De arra hogy például ne legyen Aim assist arra nem jó. Ugyanis a Kód alapvető miben léte miatt aki ilyet szeretne az ír egy Matlab scripetet a videó kártyára és máris működik és soha az életben nem fogja detektálni senki. Arra viszont elég, hogy ilyen bosszantó dolgokat produkáljon.

Több
8 éve 11 hónapja #20396 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés
XP kérdés:

Szerzünk a csatákban egy base xp mennyiséget.

Erre hogyan rakódnak rá a bonusok?

Prémium account +50%
Zászló +50%
Festés aranyért +100%
Hétvégi bonus +300%

A vége(50+50+100) x3 = 600% ?

Ha a base xp rekordom 3801 akkor az 22 806 xp lehetett volna?

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.