Csak egy gyors kérdés...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19725 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
igy áll az Ibuki kapitány. Ötletek javaslatok a tövábbiakra? Ja festéssel 11km a láthatosága azt már csak 10-re lehet csökkenteni de nem biztos hogy érdemes.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19744 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: igy áll az Ibuki kapitány. Ötletek javaslatok a tövábbiakra? Ja festéssel 11km a láthatosága azt már csak 10-re lehet csökkenteni de nem biztos hogy érdemes.

az expert marksman kell, situation awareness meg az incoming fire alert kell.

tobbi opcionalis :)
a Zao/Ibuki nagyjabol ugyanaz egyebkent, csak az egyiknek dragabb a javitasa...
en a superintentendentet raktam be, egyreszt jo a tobb javitas, bar nem nagyon hasznallom el.a jo alca miatt, inkabb az van, hogy ha elfogy a csapat, akkor sarokbaszoritanak, es megesznek, akkor meg mindegy hogy 3 vagy 4 javitasom van, mondjuk Ibunal meg sporoltam, Zaonal azert mar hasznallom a prem javitot, 22k kredit ugye, viszont ad +1-t.
van osszesen 4 javitom igy, volt mar hogy elfogyott...

basic es advanced firing training... ugyse jo, nem sajnallom hogy nincsen :) maskeppen szolva, a Shokaku ellen eleg elfoadhato igy is a legvedelem, a Midway meg ha akar ugyis megesz, illetve nagyon keves a magas szintu cv.
kevesen vannak, aki igen, az elsosorbana cv-t oli, utana a Yamatot, meg a Tirpitzet. ha véletlenul van cv, akkor nem a cirkaloval fogja kezdeni, igaz ha megis, akkor megszivtam.
helyettuk feltettem a +4000 hp-t, ami bárhonnan is nézem 10% hp.
az viszont nagyon kell, mert ha pofozkodas van, ennyivel siman meg lehet nyerni egy hasonlo hajo ellen...

concealment expert.
csatahajo ellen nem feltetlenul szamit, de a 11 vagy 10km-hez az is tartozik, hogy 15,5km-rol vagy lathatatlan loves eseten, vagy 16,5km-rol...

hipper, vagy roon, New Orleans, mindnek alca felszerelessel skill nelkul, 12-13km koruli spot tavolsaga van, es ilyennel rengeteggel fogsz osszefutni.
ha ennel a tied 1km-l jobb, az jo. ha kettovel, meg jobb, mert akkor nagyon nyugodtan felkeszulhetsz rajuk...

szal én ugy gondoltam, hogy Zaoval nem kisergetek senkit CV veszely eseten, a sajat magam megvedesere eleg a defensive AA, meg a vadaszgep... agyuparbajban meg a lopakodas/ki lo eloszor mennyire van felkeszulve az ellenfel, az fontos dolog...

ertelemszeruen ha 17 skillpont fole megyek sokkal, akkor majd jut legvedelemre is...

és kicsit fáj a vigilance hiánya, de alapvetoen a mazochista raéro rombolok szoktak cirkalokra vadaszni, es nekik is jellemzoen fajdalmas a dolog, fajdalmas idoben, es nagyon gyakran hp-ban :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Kzoli

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19842 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Szétlőttem egy köcsög nagypofájú szakasztársamat mert frenkizett!
Meddig leszek más színű, az új állás szerint? :dry:

szerk: OKE! Már rendben vagyok. :) 5 csata volt csak...

Érdekes, hogy biztatott mindenkit, hogy játék végén nyomják rám a reportot, de senki sem nyomta....
Köcsög egy emberek vannak! Hihetetlen...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 11 hónapja #19850 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Fujipapa írta: Szétlőttem egy köcsög nagypofájú szakasztársamat mert frenkizett!
Meddig leszek más színű, az új állás szerint? :dry:

szerk: OKE! Már rendben vagyok. :) 5 csata volt csak...

Érdekes, hogy biztatott mindenkit, hogy játék végén nyomják rám a reportot, de senki sem nyomta....
Köcsög egy emberek vannak! Hihetetlen...

mi az a frenkizes ? :)

egyebkent nemtom, de majdnem minden meccsen van lila :)

Több
8 éve 11 hónapja #19852 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Erre felé, Egerben így mondják szlengesen a beszólogató laza gyerekeket... :) :)

Nem hallottad még??? :)

Több
8 éve 11 hónapja #19855 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

Fujipapa írta: Erre felé, Egerben így mondják szlengesen a beszólogató laza gyerekeket... :) :)

Nem hallottad még??? :)

Nem csak Egerben :) Ha megérdemelte akkor jól tetted.

Oldalmegjelenítési idő: 0.358 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.