- Köszönetek: 305
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szia. Tegnap registem ugyanazzal az e-mail cim es nick nev, mukodott.Panka02 írta: Sziasztok
Szeretnék játszani a Test Serveren.Regisztrációnál nem fogadja el a már meglévő E-mail cimet.
Arra hivatkozik,hogy már létezik hasonló.A WoW-nál,WoT-nál,WoT Servernél is ez a cimem és játszom.
Tudnátok tanácsot adni mit csináljak?
Elöre is kösz!
Neutra írta: Vettem egy SSD- vinyót és újraraktam a rendszert meg a wows-t. Valamiért magyar nyelvű lett a játék ami nagyon zavar, ingame át lehet állítani valahol angolra???
geotigris9 írta:
Neutra írta: Vettem egy SSD- vinyót és újraraktam a rendszert meg a wows-t. Valamiért magyar nyelvű lett a játék ami nagyon zavar, ingame át lehet állítani valahol angolra???
Ezek szerint magyarították hivatalosan is a játékot!?(Már ideje volt! én ennek örülök!
)
Akkor szerintem újra kell raknod az egészet megint, mert a telepítésnél van mód átállítani elvileg csak!
(Nem 100%, de valószínű!)
Amilyen nyelven telepíted olyan lesz, akkor már az alapértelmezett a magyar lett.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.