Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #19465 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv!
Elnézést kérek a tudatlanságomért, de a co-op csatákba mióta kerülnek bele teljesen felfejlesztett egységek a bot oldalra? Mert ma úgy döntöttem, hogy, mivel esélytelen a Hiei, ezért fejlesztem a repülőgép hordozómat gép elleni harcban, de a csata végére alig maradt gépem, mert az ellenfél (gép) Bogue osztályú kísérőhordozójának a 2-es típusú repülésirányító rendszere volt (két vadász századdal). Eddig ilyen nem volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #19466 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Elnézést kérek a tudatlanságomért, de a co-op csatákba mióta kerülnek bele teljesen felfejlesztett egységek a bot oldalra? Mert ma úgy döntöttem, hogy, mivel esélytelen a Hiei, ezért fejlesztem a repülőgép hordozómat gép elleni harcban, de a csata végére alig maradt gépem, mert az ellenfél (gép) Bogue osztályú kísérőhordozójának a 2-es típusú repülésirányító rendszere volt (két vadász századdal). Eddig ilyen nem volt.

Megpiszálták az AI-t, sokkal agresszívabb lett a gép. Hajóknál már tudja a fókuszt is..

Több
8 éve 11 hónapja #19493 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok. Lenne 1 par kerdesem. A nem hasznalt felszereleseket (pl. toronyforgas gyorsito, hajo gyorsito es a tobbi) el lehet adni? Van 1 ARP Harunam es egy Kongom, a 2 hajo tok egyforma? Mert ha igen a Kongot eladnam, 2 egyforma hajo nem kell. Harunaval 1 kotr se mentem a kredit hozama prem hajonak szamit? Megsugom kronikus kredit hianyba szenvedek.

0

Több
8 éve 11 hónapja #19496 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Külön talán csak a következő patch-től lehet eladni, most csak hajóstul.
Kevés (25) dublonért fejében pedig lecserélhetők a modulok másikra, úgy hogy a régi megmarad a raktárban, így más hajóra is fel lehet tenni.

Teljesen egyformák technikailag. (az ARP hajók teljesen kifejlesztett Kongók Fog of Fleet kapitánnyal és festéssel)
Az ARP Haruna nem prémium hajó abban az értelemben, hogy adna XP (vagy javítás, bármi) bónuszt és az neonfestés sem ad bónuszt, mint a prémium hajókhoz adott. Abban az értelemben prémium, hogy a Fog of Fleet kapitányok szabadon cserélgethetőek az ARP hajók között (de másba, még japánba sem rakhatók)
Kredit hiányhoz tapasztalatom szerint a prémium account a megoldás, azzal a kredithozam is növekszik. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #19516 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is csatlakozom: várj vele! És menj a teszt szerón 10 győztes meccset 7-9-es tierben, azért fog járni 1, az újfajta csomagolás (0.5.5 beharagozócikk) miatt még HÁROM nap prémium... ajánlom az akkori farmolást!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Több
8 éve 11 hónapja #19529 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Küldenetek egy teszt server linket. Köszönöm elöre is.

Oldalmegjelenítési idő: 0.369 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.