Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17047 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Lajler írta: Ha behoznák CV-ként a Zeppelint, én biztos meg venném :D

pedig nem is volt ilyen hajó...

engem nemtom érdekelne-e, de csak akkor érdekelhet, ha azon az ágon van CV is, hogy legyen hozzá parancsnok...

japán/ami az esélyes, esetleg az angol ilyen szempontból...

PzPuma írta:
Zaoval prémium nélkül is lehet pluszosan játszani, már ha meglövöd a min 100k sebzést és nyertek. ;) :D (ami szerintem ezzel a hajóval nem nehéz)

namost az Ibukitól nem gondolom, hogy gyökeresen nagy lenne a változás, és a 40 meccsemen 59% győzelem, az simán lehet random is. nemtom mennyire tom tartani, de ha marad, ez nagyon jó eredmény...
viszont 71%-ban túléltem a csatákat, és ezt majdnem biztosan tudom tartani, hiszen nagy pályákon fogok rohangálni gyors és cirkáló viszonylatban láthatatlan hajóval, szal a javítási költségtől nem igazán félek, ellentétben a rombival, ha oda eljutnák azzal nemtom mi lenne...

egyébként rengeteg csatát bukunk el amiatt tizes rombolókkal, hogy a Shima félti a hajóját, nem megy be a capre, csak kintről beletorpedóz, pillanatok alatt bebukjuk a 3 bázist, aztán onnan már nem nagyon lehet visszajönni...

alacsonyabb szintu DD-k kevésbé féltik a segguket, gondolom egyenes arányban az olcsóbb javítási költséggel :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17054 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Kérdés
Megcsináltam a sister frog küldetést és megkaptam a kongót de a kikötőben nem jelent meg. Hogy juthatok hozzá? És a kapitányt sem találom sehol.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja ladanyi által.

Több
8 éve 8 hónapja #17056 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

ladanyi írta: Megcsináltam a sister frog küldetést és megkaptam a kongót de a kikötőben nem jelent meg. Hogy juthatok hozzá? És a kapitányt sem találom sehol.

Állítsd át a kikötő képet az elsőre (Japán) a bal felső sarokban a horgonyra kattintva tudod állítani. Ha átállítottad látni fogod mindkettőt.

• ktomi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17058 Írta: ktomi
ktomi válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv. mindenkinek!

Ubuntu alatt próbálta valaki a játékot? Milyen eredménnyel?

Köszönöm a válaszokat.

Több
8 éve 8 hónapja #17089 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!

Nem játszottam eddig abszolút csatahajókkal és semmilyen rutinom nincs benne. Viszont most küldikből összejött a ARP Haruna.
Kérdésem az lenne, hogy milyen fejlesztéseket érdemes, kell rátenni a hajóra, hogy minél ütősebb legyen?

Előre is köszönöm

Több
8 éve 8 hónapja #17090 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
szerintem pontosság növelő, aztán a többit ki kell tapasztalni.
mondjuk túl sok lehetőséged nincs, a modulokat ezeknél az ARP hajóknál nem lehet már tovább fejleszteni, csak a 4 slot upgrade van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.407 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.