- Köszönetek: 1500
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szerintem a toronyforgás amcsira nem olyan szükséges, ha nem szoktál prémium javítást venni, akkor a last stand hálásabb skill. Ha igen, akkor pedig Mahantól a torpedó újratöltés 10% gyorsítása effektívebb sebzés szempontjából.Get200 írta:
Amcsi DD-re érdemes felrakni a toronyforgatós skillt? Jelenleg megvan de újraosztásnál megspórolnék két pontot ha nem olyan fontos
Andrej72 írta: Nézegetem az új skill fát. Ahogy látom főleg a cirkálóknak nyúltak be szépen. Ezentúl nincs 18 km-re lövöldöző Murmansk, meg 20 km-re lövő Königsberg és Nürnberg.
Egy "alap" 10 pontos kapitányt én az alábbiak szerint osztanék ki.
2. sor
BB: Expert Marksman
CA: Expert Marksman
DD: Expert Marksman (USA, USSR), Torpedo Armament Expertise (IJN) - Last Stand?
Nekem egyetlen kapitányomon sincs rajta, ennek ellenére nagyon ritkán kapok olyan lövést ami ezt megelőzhette volna így szerintem elégé játékos függő ez.vonKurz írta: de az Incoming Fire alertet minden cirkálóra/csatahajóra elsődleges létfontosságu és kihagyhatatlan skillnek gondolom,
A német cirkálók kapcsán egyetértek, japán ágon viszont használom.vonKurz írta: van olyan cirkáló, amire muszáj az expert marksman, a Myoko, vagy a cleve alap tornya az gyalázatos, ugyanakkor meg kell nézni hova halad, meg eldönteni melyik marad meg, mert pl a német Yorckra kellemes, de a hipperre és feljebb értelmetlen szerintem.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.