Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #14905 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
lsd 6 hozzászólással visszább
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14907 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi Puma az útbaigazítást, szerintem olvastam is csak elkerülte a figyelmem. Elég hulla vagyok :/

Mégegyszer köszi :)

Több
8 éve 9 hónapja #14912 Írta: PzPuma
Nincs mit ! én kipihent vagyok. :cheer: (szabin voltam ma)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14915 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta:
Amcsi DD-re érdemes felrakni a toronyforgatós skillt? Jelenleg megvan de újraosztásnál megspórolnék két pontot ha nem olyan fontos :)

Szerintem a toronyforgás amcsira nem olyan szükséges, ha nem szoktál prémium javítást venni, akkor a last stand hálásabb skill. Ha igen, akkor pedig Mahantól a torpedó újratöltés 10% gyorsítása effektívebb sebzés szempontjából.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Get200

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14916 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Andrej72 írta: Nézegetem az új skill fát. Ahogy látom főleg a cirkálóknak nyúltak be szépen. :P Ezentúl nincs 18 km-re lövöldöző Murmansk, meg 20 km-re lövő Königsberg és Nürnberg.

Egy "alap" 10 pontos kapitányt én az alábbiak szerint osztanék ki.

2. sor

BB: Expert Marksman
CA: Expert Marksman
DD: Expert Marksman (USA, USSR), Torpedo Armament Expertise (IJN) - Last Stand?

van olyan cirkáló, amire muszáj az expert marksman, a Myoko, vagy a cleve alap tornya az gyalázatos, ugyanakkor meg kell nézni hova halad, meg eldönteni melyik marad meg, mert pl a német Yorckra kellemes, de a hipperre és feljebb értelmetlen szerintem.

csatahajókra hasznos, de ott is van amelyikre hasznosabb, és amelyikre kevésbé.
de az Incoming Fire alertet minden cirkálóra/csatahajóra elsődleges létfontosságu és kihagyhatatlan skillnek gondolom, itt hozzátéve hogy nem értek a Kawachi és egyéb low tier társaihoz, nyilván 10km-ről kevésbé érdekes tudni, hogy lőnek vagy sem, illetve közepesen fontosnak gondolom az ágyút használló rombolók esetében, ez az oroszt jelenti elsősorban persze :) de annál meg megrekedtem a hatosnál, szal közel sem biztos...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 9 hónapja #14920 Írta: PzPuma

vonKurz írta: de az Incoming Fire alertet minden cirkálóra/csatahajóra elsődleges létfontosságu és kihagyhatatlan skillnek gondolom,

Nekem egyetlen kapitányomon sincs rajta, ennek ellenére nagyon ritkán kapok olyan lövést ami ezt megelőzhette volna így szerintem elégé játékos függő ez. :)

vonKurz írta: van olyan cirkáló, amire muszáj az expert marksman, a Myoko, vagy a cleve alap tornya az gyalázatos, ugyanakkor meg kell nézni hova halad, meg eldönteni melyik marad meg, mert pl a német Yorckra kellemes, de a hipperre és feljebb értelmetlen szerintem.

A német cirkálók kapcsán egyetértek, japán ágon viszont használom.

Oldalmegjelenítési idő: 0.383 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.