- Köszönetek: 1011
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
PzPuma írta: de az Incoming Fire alertet minden cirkálóra/csatahajóra elsődleges létfontosságu és kihagyhatatlan skillnek gondolom,
Nekem egyetlen kapitányomon sincs rajta, ennek ellenére nagyon ritkán kapok olyan lövést ami ezt megelőzhette volna így szerintem elégé játékos függő ez.
sgt_dog írta: Incoming fire alertet a Kongon prőbáltam ki először,most rátettem minden cirkálómra és csatahajómra:) eddig én sem használtam ,de egész hasznosnak tűnik:)
A 2soros hajómenü nektek is visszaugrik simára csata után? kezd unalmas lenni,hogy minden csata után visszaáll..
Mint írtam, nagyon ritkán (ezt szeretném kihangsúlyozni , ráadásul cirkálókkal játszok többet) kapok be olyan lövést amit ez a skill megelőzött volna tehát szent meggyőződésem hogy nekem nem kell. (2100 csata alatt nem kellett és megy a játék akkor meg most kezdjek el ezen aggódni ? )vonKurz írta: és szent meggyőződésem, hogy ha egyszer kipróbálnád, mindenre rátennéd onnantól
ha nincs rajt, nem is tudod mit tudnál megelőzni vele
de mióta kipróbáltam, gyalázatos szenvedés az átképzetlen kapitány, nem is szeretem, külön kondícionállom magam, hogy ez most nem fogja bejelezni a lövést
PzPuma írta: Végszóként pedig szerintem az átlagtól eltérően is lehetséges játszani.
Ebben egyetértünk.vonKurz írta: mindenki ugy játszik, ahogy jólesik
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.