Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14924 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Incoming fire alertet a Kongon prőbáltam ki először,most rátettem minden cirkálómra és csatahajómra:) eddig én sem használtam ,de egész hasznosnak tűnik:)

A 2soros hajómenü nektek is visszaugrik simára csata után? kezd unalmas lenni,hogy minden csata után visszaáll..:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14930 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: de az Incoming Fire alertet minden cirkálóra/csatahajóra elsődleges létfontosságu és kihagyhatatlan skillnek gondolom,
Nekem egyetlen kapitányomon sincs rajta, ennek ellenére nagyon ritkán kapok olyan lövést ami ezt megelőzhette volna így szerintem elégé játékos függő ez. :)

és szent meggyőződésem, hogy ha egyszer kipróbálnád, mindenre rátennéd onnantól :D

ha nincs rajt, nem is tudod mit tudnál megelőzni vele :)

nekem kellett vagy 1000 meccs mire kipróbáltam, mert wotból tudtam hogy hatodik érzék az alapja mindennek, és itt az olvastam, ha az egyik megvan, a másik nem annyira fontos.
hát, mivel mindegyik másra való, mindegyik k-ra fontos :)

de mióta kipróbáltam, gyalázatos szenvedés az átképzetlen kapitány, nem is szeretem, külön kondícionállom magam, hogy ez most nem fogja bejelezni a lövést :)

Több
8 éve 9 hónapja #14933 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

sgt_dog írta: Incoming fire alertet a Kongon prőbáltam ki először,most rátettem minden cirkálómra és csatahajómra:) eddig én sem használtam ,de egész hasznosnak tűnik:)

A 2soros hajómenü nektek is visszaugrik simára csata után? kezd unalmas lenni,hogy minden csata után visszaáll..:)

Én már meg is untam :) pár nap és jön a mini patch :D

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14934 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: és szent meggyőződésem, hogy ha egyszer kipróbálnád, mindenre rátennéd onnantól :D

ha nincs rajt, nem is tudod mit tudnál megelőzni vele :)

de mióta kipróbáltam, gyalázatos szenvedés az átképzetlen kapitány, nem is szeretem, külön kondícionállom magam, hogy ez most nem fogja bejelezni a lövést :)

Mint írtam, nagyon ritkán (ezt szeretném kihangsúlyozni :cheer: , ráadásul cirkálókkal játszok többet) kapok be olyan lövést amit ez a skill megelőzött volna tehát szent meggyőződésem hogy nekem nem kell. ;) (2100 csata alatt nem kellett és megy a játék akkor meg most kezdjek el ezen aggódni ? :P )
Nincs rajta mert nem kell mit megelőznie. :)
Na tessék, én nyugodtan megyek játszani ahogy szoktam és nem kell izgulnom hogy te jó ég nincs ami jelezzen hogy egy atomcsapás tart felém B) (mert a előre jelzés ellenére én már rég a óvóhelyen kuksolok :lol: )
Végszóként pedig szerintem az átlagtól eltérően is lehetséges játszani. :cheer:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #14937 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Végszóként pedig szerintem az átlagtól eltérően is lehetséges játszani. :cheer:

mindenki ugy játszik, ahogy jólesik :)
nekem sokat segít mindenesetre, és nagy általánosságban egy átlagos játékosnak is biztosan nagy minőségi ugrást jelent, ráadásul idáig nem is volt helyette semmi,expert marksman nélkül remekül lehet majd minden cirkálóval játszani,holnapra talán le tom szedni, majd akkor ujragondolom én is főleg a négyes +20% légvédelmet - tom lejött kettesbe...

Több
8 éve 9 hónapja #14944 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: mindenki ugy játszik, ahogy jólesik :)

Ebben egyetértünk. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.