Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25737 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: Ez milyen zászló?

2016 május :

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, VIZIKANDÚR

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25781 Írta: pocak75
pocak75 válaszolt a következő témában: Torpedózás
Üdv,Tud valaki egy kis segítséget adni?Torpedókkal próbálkozok de nem sok sikerrel.Hogy kell jól célozni? Nem nagyon találtam leírásokat ebben a témában.

Több
8 éve 8 hónapja #25782 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Ti nem tapasztaltatok olyat mintha a lövés csak úgy el repülne a semmibe?Nekem már többször volt ilyen érzésem,vagy lehet hogy talál csak nem sebez.Nálam már többször is előfordult.

Több
8 éve 8 hónapja #25785 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Torpedózás
Xel kijelölsz egy célpontot (ügyelj hogy a torpedó hatókörébe legyen a cél) mint az ágyúknál átváltasz torpedókra kapni fogsz egy zöld sávot oldalra amin küldheted a torpikat búvárkodni, abban lesz egy fehér sáv az azt mutatja hogy a hajót akkor telibe fogja kapni a torpi ha továbbra is ugyan abba az irányba halad ugyan azzal a sebességel, ha több torpedó vetőcsöved van egy oldalon akkor érdemes az egyikel a fehér sáv elé kicsivel lőni a másikkal meg kicsivel mögé hogy kompenzáld esetleg azt hogy bemozdul a hajója ha meglátja a toprikat (felháborító mi?) Ezen kívül a toprikat két félképpen lőheted: legyező alakban nagyobb területet fed le de ahogy haladnak eltávolodnak egymástól így át is tudnak menni közöttük ha messze a cél, a másik meg a szoros elrendezés ahol a toprik együtt maradnak mert szeretik egymást ezt rövid távra jó lőni ha a célpont 2-3 kmre van tőled és akkor már nem tud kitérni
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pocak75

Több
8 éve 8 hónapja #25789 Írta: pocak75
pocak75 válaszolt a következő témában: Torpedózás
Köszi a részletes leírást,én is így csinálom de 98%-ban nem találnak a torpedók.Azt hittem én csinálom rosszul.Próbálkozok tovább.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25793 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Torpedózás
Azért nem ártot volna ha leirod mivel is akarsz torpedozni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.371 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.