ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21909 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Huh, 1 hónap után sikerült újra wowshoz leülnöm (zh-k + kancolle event)
Legalább jókor jöttem vissza :D
3 nap alatt összedobtam az 1 milla sebzést, mert max napi 2 órát mentem, és nehézkesen szokok vissza (meg mikor BB-vel már a sokadik 1000-1300-at sebzem, akkor annak tudok örülni....)

Hangok: Eddig Hiei és Harunana eltér a hangja, Myoukounak nem tudom, hogy eltér-e, de simán e tudom képzelni, hogy Iona hangja van :S

Arpeggio film meg jó volt, habár Hiei tornya furcsa volt, mikor "kidugta", mangában lebegő platformként megy, de ez van

Jöhet a 2k találat, oh atyám, nem 2 nap alatt lesz meg :D (nem ezek voltak Haruna+Myoukouért is?)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21912 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

ledgeri írta: Ez nem igaz ebben a formában: Láttam, hogy van külön letöltősként, de a játékban még nincs benne, így ha letöltöm a játékot, akkor nincs hangja...

:evil: és éljen egy újabb emberke akinek két helyen két nevét kell megjegyeznem identitás azonosítás végett.... :side:

Benne van a játékban csak rossz helyen. Annyit csináltam, hogy átraktam a megfelelő helyre. Na, de tudod mit? Hallgassad akkor Ionát, ha még nem vérzik a füled tőle. :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Tavaszi89 által.

Több
8 éve 5 hónapja #21947 Írta: Grievous
Ma elkezdtem a 2000 találatos küldit, clevelanddel volt egy 160 találatos, nürnberggel meg 10 találatos köröm, de elég sokat kéne menni velük naponta, ha hamar akarnám elzárni a küldit (meg egész nap kéne itt lenni :D )

Haguroval találkozott valaki? Biztos van olyan, aki már megszerezte

Több
8 éve 5 hónapja #21949 Írta: Dralag
Dralag válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
hétvégén már 1 láttam az egyik csatában

Több
8 éve 5 hónapja #21951 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Ma elkezdtem a 2000 találatos küldit, clevelanddel volt egy 160 találatos, nürnberggel meg 10 találatos köröm, de elég sokat kéne menni velük naponta, ha hamar akarnám elzárni a küldit (meg egész nap kéne itt lenni :D )

Haguroval találkozott valaki? Biztos van olyan, aki már megszerezte

Nekem kiadta már de ugye én nem játszom ezekkel a hajókkal. De mivel csak a festés más pont olyanok mint az összes többi, egészen pontosan feleslegesek!

Több
8 éve 5 hónapja #21972 Írta: Grievous
Én elő szoktam venni őket néha, új kinézet, új kinézet :)

Csak néha a Hiei-jel olyan katasztrofális a célzás, hogy már azt hiszem ,hogy külön szórásképe van az ő ágyújának....

540 találat cleveland okán (mentem 2 teszt kör, skint teszteltem volna, de nem megy...) , átlag 60 sebzéssel, napi átlag 10 meccsel, 3 és harmad nap alatt elvégezhető küldi. Majd a 3k-ra lesz a jó, nincs gyorstüzelőm +t7-ben :D (mogamim van, meg myoukoum, egyiket se nevezem gyorstüzelőnek inkább)

Oldalmegjelenítési idő: 0.264 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.