ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 5 hónapja #22139 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Én még csak a 300k sebzésnél járok :D

Érdemes a Pepsit megvenni erre a küldihez? Látom ,hogy 14 sec az újratöltése, de legalább t7-es. York lenne a legjobb, de ahhoz sok xp kellene.

szépen lehet sebezni a Pensacolával is, ha elég sokáig életben tudsz maradni :)
vagy vedd meg az Indianapolist, az kb a Pensa és a New Orleans között van, de 7-es.
ha van szovjet rombolód, a 7-es Kievvel is lehet jól osztani, bár azt főleg a fő löveg darabszámos küldetésekhez veszem elő :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22141 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Oroszok: mikor megjöttek, fogtam a tier1-est, kifejlesztettem a tier2-est, majd eladtam és abbahagytam az ágat :D

Inkább a találatos fog zavarni, ahogy legutóbb, de az is meglett végül. Ha gyorsan megcsinálom a sebzéses részt, akkor főleg nem lesz gond (most akarom megvenni a Coloradot, rég mennék vele, ha nem tartottam volna szünetet)

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #22145 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Oroszok: mikor megjöttek, fogtam a tier1-est, kifejlesztettem a tier2-est, majd eladtam és abbahagytam az ágat :D

Hamari döntést hoztál! A III-as Bogatyr már jó, sőt nagyon jó - sosem hittem volna, hogy találkozom élvezhetőbb hajóval, mint a St. Louis ebben a tierben -. a IV-es Szvetlána átlagos, semmivel nem rosszabb a tierjének többi hajójánál. Az V-ös Kirov már ismét nagyon jó, a VI-os Bugyonnij egy állat, a VII-es Scsorsz egy álom, a VIII-as Csapajev a Kellkellkell! kategória - tovább is van... de ezt mondja inkább az, akinek megvannak! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 5 hónapja #22149 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
így van, de szerintem a Szvetlána is szuper, annyi oldalsó lövege van, hogy szögben haladva is brutálisan oszt. én csak a Bugyonnijnál tartok, de nekem is tetszik. ja és nekem ott a Kutuzov is, az sem rossz hajó.

viszont rombolóknál tényleg kell egy elhivatottság :) szinte végig gunship vonal, a torpedótávok rettenetesek. szerintem a Kievvel kevesebbet torpedózom, mint egy japán cirkálóval. a Taskent-en lesz már kicsit jobb, de az meg már akkora jószág, hogy a láthatósága miatt nem lehet vele úgy torpedózni, mint egy japánnal.

Több
8 éve 5 hónapja #22176 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én japán cirkálóval se torpedózok sokat, alig találnak, akkor meg minek? :D

Így is sok a hajóm, ilt sok időm nem jut már erre, kancolle megeszi a nagyját (wotot meg már december óta nem tolom, le is szedtem).
Valahogy az orosz CA-k nem vonzottak
Rombolókból meg a japánokat kezdtem el anno, de mutuski és hatsuharu az kicsapta a biztosítékot :D

Több
8 éve 5 hónapja #22184 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nagy nehezen sikerült teljesíteni a felét (1600 találat után valahogy nem akaródzott menni, de a Cleveland hősiesen küzdött) és meglett a harmadik Kongo nővér (a Hieit nem sikerült elérnem anno) :) . Colorado és Tirpitz gyorsan gyűjti a sebzést. Nekem megvan a Yorck és a Pensacola is. Az előbbi alap, de a másikon is csak az első átépítést sikerült összehozni. A Yorck valahogy szimpatikusabb nekem (és az Arp Myoko). Közelharcban (legalábbis én így látom) a Pensacola nagyot tud ütni, de mivel nekem még a kicsi lőtáv miatt közel kell mennem, így gyorsan elvérzem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.