ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 5 hónapja #21789 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Valami nagyot kéne nekik dobni ahhoz, hogy ez a játék megint nagyon pörögjön most elég lagymatag, de már az is sokat dobna az egészen, ha nem ilyen szerencsétlen módon mennének a csapat csaták mint most csak egy adott időszakban mekkora ökörség ez, jó volna ha a csapatok pl kihívhatnák egymást, vagy területeket uralni volna lehetőség benne és szerintem mára már ez anyagi gondokat sem nekik, csak valahogy a játékfejlesztők belevannak laposodva az egészbe.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21790 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
még a divíziós játék azért nagy móka és kacagás tud lenni.
kéne szerveznünk Zoli majd megint egyet, bár a Colorado-t eladtam :)
a srác általában este ér rá 2-3 menetre. persze attól mi még mehetünk ketten is az NC-vel, vagy amivel jólesik :)

Több
8 éve 5 hónapja #21791 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én most is feltudok menni NC ézni egy jót. :)

Több
8 éve 5 hónapja #21794 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Kzoli írta: Én most is feltudok menni NC ézni egy jót. :)

ok, menjünk egyet-kettőt :)
megyek fel.

Több
8 éve 5 hónapja #21814 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Na beúszott a kikötőbe a 4. "Kongo" :cheer:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #21815 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Kzoli írta: Nekem is kezd unalmas lenni a játék korántsem játszom vele annyit mint régebben, egyszerűen mindig ugyan az van nincs semmi olyan küldetés vagy bármi más ami inspirálna. De ezzel nem vagyok egyedül ma reggel az 1000 főt sem érte el a játékosok száma és már kezd tendencia lenni, délután többen vannak, meg biztosan hétvégén de ugye az meg kevés üdvösséghez. Bár általában véve minden játék sorsa ez előbb vagy utóbb lassan elhagyják a játékosok.

Én nem akarom elhagyni, nagyon tetszik a játék, egy kicsi fantáziával és akarattal változatosabbá téve, szerintem özönlenének a játékosok. Csak az a baj hogy, a tulajdonosok így is sok pénzt keresnek vele bár szerintem sokkal többet is kereshetnének (pl: hónapok óta akarok egy Gremyashchy prémium orosz rombolót és nem lehet kapni.)
Talán ha mondjuk a magyar elégedetlen játékosok összefognának, felvennék a kapcsolatot más országok hasonló fórumozó csoportjaival, egy közös petíció megfogalmazásában, esetleges "játékos sztrájkot" is kilátásba helyezve, szerintem el lehetne érni egy olyan "kritikus tömeget" amin elgondolkozna a WG.
Nem lázítani akarok, én szeretem ezt a játékot minden hibájával együtt és nem akarom, hogy mélyebre sülyedjen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zoli105

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.