ARPEGGIO küldetések

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #21771 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

már van egy fél Kirishimám :lol:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21779 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ennek az ökörségnek mikor lesz vége megint kaptam egy Kongo meg kapitány de én nem is játszom velük és azt látom hogy nagyon nagyon kevesen játszanak vele. még szerencse hogy másik kikötőbe mennek és nem foglalnak helyet. Iszonyú nagy baromság ez.

Több
8 éve 5 hónapja #21781 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Kzoli írta: Ennek az ökörségnek mikor lesz vége megint kaptam egy Kongo meg kapitány de én nem is játszom velük és azt látom hogy nagyon nagyon kevesen játszanak vele. még szerencse hogy másik kikötőbe mennek és nem foglalnak helyet. Iszonyú nagy baromság ez.

Idióta küldetések, érdektelen jutalommal. Vajon mennyi kritikus üzenetet, vagy hány napos szervezett játékos sztrájkot kéne szervezni, hogy a WG változtasson a mentalitásán ?

Több
8 éve 5 hónapja #21783 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Kzoli írta: Ennek az ökörségnek mikor lesz vége megint kaptam egy Kongo meg kapitány de én nem is játszom velük és azt látom hogy nagyon nagyon kevesen játszanak vele. még szerencse hogy másik kikötőbe mennek és nem foglalnak helyet. Iszonyú nagy baromság ez.

mondjuk ha másik kikötővel játszol, akkor nem is látod őket :) más kikötőben játszva én úgy tudom, a csatában normál, festés nélküli hajóként jelennek meg számodra.
én mindig látok pár ARP hajót, de amúgy egyetértek, hogy ez így nagyon gyenge. valószínűleg a többi vonal(német, brit, egyéb) prioritást élvez és erre nem maradt idő/energia.
de egyébként már az elejétől fogva lehetett tudni, hogy ki lesz herélve ez az egész Arpeggio of Blue Steel, mert a sorozat főszereplője az I-401, tengókat meg ugye nem akar a WG...

Több
8 éve 5 hónapja #21786 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nekem is kezd unalmas lenni a játék korántsem játszom vele annyit mint régebben, egyszerűen mindig ugyan az van nincs semmi olyan küldetés vagy bármi más ami inspirálna. De ezzel nem vagyok egyedül ma reggel az 1000 főt sem érte el a játékosok száma és már kezd tendencia lenni, délután többen vannak, meg biztosan hétvégén de ugye az meg kevés üdvösséghez. Bár általában véve minden játék sorsa ez előbb vagy utóbb lassan elhagyják a játékosok.

Több
8 éve 5 hónapja #21787 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Volt korábban kérdés tőlük, hogy legyenek-e szárazföldi objektumok, azokból azért elég izgalmas dolgokat lehetne kihozni. Pl. védd meg/bombázd le a repteret, kikötőt, ha lennének partvédelmi lövegek, azokat is ki kéne iktatni, stb.) Gondolom a német, brit ágak még sokakat bent tartanak a játékban, de a küldetések kreativitása tényleg a vízibéka segge alatt van.
Jönnek mindig ezek a hangzatos történelmi nevű küldetések, de ezek mögött is csak sebzés, kill, tűz van és kész. Legalább megcsinálnák az adott híres ütközet felállását, térképét és azzal lehetne játszani...

Oldalmegjelenítési idő: 0.305 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.