ARPEGGIO küldetések

Több
9 éve 1 hónapja #16105 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ha van 2-3 vagy, több T7 vagy magasabb osztályú hajója az embernek, akkor elég azokkal folyamatosan játszani, és párhuzamosan teljesíthető az összes küldetés aktuális része.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16109 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

szabi62 írta: Ha van 2-3 vagy, több T7 vagy magasabb osztályú hajója az embernek, akkor elég azokkal folyamatosan játszani, és párhuzamosan teljesíthető az összes küldetés aktuális része.

hát igen, csak nálam pont itt van kevés, amivel gyakorlott vagyok :)
7-es csatahajóm még nincs (Coloradohoz hiányzik még 20K), cirkálónál a Pensacola megbízhatóan szállít, a Yorck még viszonylag új, a NO már 8-as, de azt is tanulgatom. rombolóból sincs sajna 7-esem... bár azon gondolkozom, hogy ráhajtok a Kievre, de még sokat kéne mennem az Ognevoy-al hozzá és túl nagy kedvem nincs :)

*ja, kihagytam az ARP Myokót :) lehet, hogy a Pensacola és ő már elég lesz, ha felváltva megyek :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja BigaC által.

Több
9 éve 1 hónapja #16110 Írta: szabi62
Mind a három romboló ágon elmentem a T6 szintig. Az oroszokat el is adtam. A Htsuharut most adtam el harmadszor, hogy meg tudjam venni a Yorkot, a Mahan még megvan, és valszeg az amerikai vonalat fogom végig vinni.

Több
9 éve 1 hónapja #16112 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ritka játékot toltam Myokoval, nem kiemelkedő, de 2 kill, jó nagy sebzés. A szép az volt az egészben, hogy kötelékben mentem 1 másik ARP Myokoval és egy ARP Kongoval, le is söpörtük a túlerőt :) A Kongo adott célokat, így egész hatékony volt a dolog... Kellett volna screenshot, jól nézett ki a 3 hajó így együtt.

Több
9 éve 1 hónapja #16115 Írta: szabi62

BigaC írta: Ritka játékot toltam Myokoval, nem kiemelkedő, de 2 kill, jó nagy sebzés. A szép az volt az egészben, hogy kötelékben mentem 1 másik ARP Myokoval és egy ARP Kongoval, le is söpörtük a túlerőt :) A Kongo adott célokat, így egész hatékony volt a dolog... Kellett volna screenshot, jól nézett ki a 3 hajó így együtt.

steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=636414459
Mentem gyorsan én is egy kört az ARP Myokoval .... jó lesz ez az összes küldetéshez, most is egyszerre 4-hez számolta el a jóságokat :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
9 éve 1 hónapja #16271 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Szakaszolni van valakinek kedve ? csinálom a küldit , de valahogy a rombolók szeretnek keresztbe tenni nekem xD (csatahajóval mászkálok XD )

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.